- 7,811
- 4,448
- 113
Betbon dedi attıgı ss nerdeKonu sahibine sorsana ya betibon muydu öyle bir siteydi ya
Betbon dedi attıgı ss nerdeKonu sahibine sorsana ya betibon muydu öyle bir siteydi ya
Biladerim gece ödenmedi ödense gece atardım@16ALONEDARK35 tebrikler sözünde durman iyi birşey. Güle güle kullan
@RamizAmca40 da Burda var çekebilecek delikanlı yok mu ana para
dost insanlara dikkat et . Bol şansBiladerim gece ödenmedi ödense gece atardım
K.ad ilet @16ALONEDARK3540 da Burda var çekebilecek delikanlı yok mu ana para
Herkes işin taktiğini bulmuş. Tahrik edip manipülasyon yapıyor. Anlat anlat bitmez@wasil banlat posssyonu
Yardımcı olsana çekim gelirse götürürüm senideTelegram sayfası nda 20k abone var odeyebilir
K.ad ilet diye tekrar edimmi kankaYardımcı olsana çekim gelirse götürürüm senide
Öyle zaten de sen gereksiz kişilerle muhabbete dalma salla gitsin.Herkes işin taktiğini bulmuş. Tahrik edip manipülasyon yapıyor. Anlat anlat bitmez
E şimdi ne olduYardımcı olsana çekim gelirse götürürüm senide
Kaşıyayım biraz elleme. 9 sene olacak burdayım öyle kendimi yedirtmem kolay kolayÖyle zaten de sen gereksiz kişilerle muhabbete dalma salla gitsin.
Kral bu kadar takip etmişsin hak etmişsin E şimdi de Ortada yoksun seni akşama kadar burada bekleyemem ben de çıkacağım seni bekliyorum şu an
Bi bağlantım yok kanka keşke olabilseydimYardımcı olsana çekim gelirse götürürüm senide
Bana gecen atmisti Iban iletiyorum arkadasin ibaniniKral bu kadar takip etmişsin hak etmişsin E şimdi de Ortada yoksun seni akşama kadar burada bekleyemem ben de çıkacağım seni bekliyorum şu an
Şu an bir arkadaş var ona ulaşamıyorum Konu sahibi derse sana ulaşayımBi bağlantım yok kanka keşke olabilseydim
Ulan eşek seni yerim içimde tutarım sıçmam 😄😄 rol takip diyo benden nasıl dileniyodun neyse bak konuşmuyorum bak işine menopoza girmiş karı ahahajahahKaşıyayım biraz elleme. 9 sene olacak burdayım öyle kendimi yedirtmem kolay kolay
Sana mı IBAN atmıştıBana gecen atmisti Iban iletiyorum arkadasin ibanini
Olur kankaŞu an bir arkadaş var ona ulaşamıyorum Konu sahibi derse sana ulaşayım
@16ALONEDARK35
DüşmewSana mı IBAN atmıştı