- 23,123
- 19,445
- 113
Birisi de plastik bardağa sünger tak yazmış o günkardes ben orda sorunumu dile getirdim hem ben bilerek almadım o hapı
Birisi de plastik bardağa sünger tak yazmış o günkardes ben orda sorunumu dile getirdim hem ben bilerek almadım o hapı
Kırık kırık kırık kırık kırık kırık kırık kırıkkardes ben orda sorunumu dile getirdim hem ben bilerek almadım o hapı
Adamın yarasına tuz basmaKırık kırık kırık kırık kırık kırık kırık kırık
Kırık kırık kırık kırık kırık kırık kırık kırık
7500 kişi ne aw bizim köy 12-13 haneli 5 dakkada doldurur kotayı
Polonya'nın hangi köyü hocam7500 kişi ne aw bizim köy 12-13 haneli 5 dakkada doldurur kotayı
Sizin köy turizm cenneti oldu Urfa da hocam senin yokluğunda 😅7500 kişi ne aw bizim köy 12-13 haneli 5 dakkada doldurur kotayı
Hocam sen iste kampanya uzar be ne diyorsun sen7500 kişi ne aw bizim köy 12-13 haneli 5 dakkada doldurur kotayı
Sen kötü yorumları dikkate al ödedik. Ama intihar etmebigün intihar edicem ve forumda konu acıp intihar ettigim anı yayınlıcam ve bunun sorumlusu bana kırık deli diyenler olucak
Ödedik ne aw . Klavyenin rezilliğiSen kötü yorumları dikkate al ödedik. Ama intihar etme
Maydanoz döner link var mı ????
maydonozdoner.com
Çevrim şartı nedir dostMaydonoz Döner
maydonozdoner.com
NASIL ETMEDİLER LA kod için ben crypto yuatırdım çekim için kripto kimlik istediler bende havale çektimknka havale de kabul etmediler napayım durumlar kötü
Tek ıssırık 4 çiğneme den bitirsen yatırım şartsız 10 ıssırık li döner bedavaÇevrim şartı nedir dost
Şartlar tırt çıktı yapan benim döneri de yesinTek ıssırık 4 çiğneme den bitirsen yatırım şartsız 10 ıssırık li döner bedava
Buradakiler zaten batıkSitelerin battığına eminmisin batan burdakiler olmasın😃😃