- 2,333
- 1,044
- 113
Emir aramızda 2 3 K toplasak bir gün forumdan gitmeyi bir daha gelmemeyi düşünür müsün?35 ama 18 gibi hissediyorum
Emir aramızda 2 3 K toplasak bir gün forumdan gitmeyi bir daha gelmemeyi düşünür müsün?35 ama 18 gibi hissediyorum
Cidden 35 yaşındamısın35 ama 18 gibi hissediyorum
Kalu beladan yaziyor
Onaylı adamCidden 35 yaşındamısın
Bu kafayla o yaşa nasıl gelmiş merak ettim 🤣Onaylı adam
Yurtda büyümüştur kesinBu kafayla o yaşa nasıl gelmiş merak ettim 🤣
Amaç dikkat çekmek mi sevilmedin mi olum sen hiç amacın ne benim çocuklar senden daha akıllı mkarkadaslr iyimisnz ya ben iyiyim hasta sizofren falan degilim actıgım konulardan dolayı böyle davranılıyor fakat merak ettim
Açtığın o konular normal yani . Anormal olan bizleriz değil mi ? Sende zerre sorun yok 😏arkadaslr iyimisnz ya ben iyiyim hasta sizofren falan degilim actıgım konulardan dolayı böyle davranılıyor fakat merak ettim
Onun tek suçu boğaz köprüsünden geçmemesiAçtığın o konular normal yani . Anormal olan bizleriz değil mi ? Sende zerre sorun yok 😏
Allah aşkına aç konu bizi kendinden mahrum bırakma has otistiğimyav arkadas sizde merak edersiniz diye acıyodum yok bu foruma iyilik yaramıyo ya dahada konu monu acmıyorum
Sana armağan ediyorum dost TRTyav arkadas sizde merak edersiniz diye acıyodum yok bu foruma iyilik yaramıyo ya dahada konu monu acmıyorum
19 adımlı rolling gelir miBonus konusunu işgal etmek yerine buradan devam edebiliriz. İyi bayramlar dilerim
Döner reklamından devam
19 Mayıs özel mi dost?19 adımlı rolling gelir mi
Evet19 Mayıs özel mi dost?
pation sunlara birsey söylermisin
kardes ben orda sorunumu dile getirdim hem ben bilerek almadım o hapıSenin penisinin inmemesini kim merak etsin lan deve sidiği yapma öğle şeyler güzelce anlaşalım
Dokanmayın çocuğapation sunlara birsey söylermisin