O zaman risk almaması lazımYok dost az önce başımıza geldi 3 adım kesin istiyorlar ama şöyle bir şey olabilir 2 adım sonunda kasa 1k olmuş ise 3.adim oran şartını kaldırıyor sağ olsun destek
O zaman risk almaması lazımYok dost az önce başımıza geldi 3 adım kesin istiyorlar ama şöyle bir şey olabilir 2 adım sonunda kasa 1k olmuş ise 3.adim oran şartını kaldırıyor sağ olsun destek
Evet normalde öyle dost ama az önce, Dostum 2 adımda 1 k yapmıştı 3 e gerek yok falan dedik hayır 3 adım olmalı ama sızın için 3.adimsa oran şartını kaldıralım dedilerBana 1?50 oran şart demişti..
Aynen dost uyarın arkadaşıO zaman risk almaması lazım
1.05 e basaydi..oradan kaybettimi yoksaEvet normalde öyle dost ama az önce, Dostum 2 adımda 1 k yapmıştı 3 e gerek yok falan dedik hayır 3 adım olmalı ama sızın için 3.adimsa oran şartını kaldıralım dediler
Yok dost şov yaptı alın size 1.70 oran dedi ve koydu 😎😎😎bende 1,05 al demiştim 😅1.05 e basaydi..oradan kaybettimi yoksa
Gelmiyeydi takipçileri kordu...demek onun ihtiyacı yokmusmmYok dost şov yaptı alın size 1.70 oran dedi ve koydu 😎😎😎bende 1,05 al demiştim 😅
Yok yok dost inan elinden geleni yaptı ve şeytanın bacağını kırdı bu muhabbetler dönerken o maç bakıyordu biraz geç kalmıştı sanırım sonradan görmüş olabilir,bu kardeşte umarım 2 oran bulmaz şimdi 🙈🙈Gelmiyeydi takipçileri kordu...demek onun ihtiyacı yokmusmm
Bolsanslar...Oynadim rast gele
Ekli dosyayı görüntüle 648024
Hadi bol şansOynadim rast gele
Bak yaa🙈bu dostta şov yapacak deseneOynadim rast gele
Bol şansOynadim rast gele
Şimdi sana etiket atacaktım telefonları vardır sende diye 🤣Diğer iki maç 1-1
Sapla rimini 😄
Umarım olur Dost bu adım wonlarsa 3 adım için yazalım desteğe hemen oynama olur mu 🙏20 dakika icnde 1 gol lazim