Beyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
Verme ama banka hesabını cimere şikayet edebilirler belli olmazBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
havale değisle iade flan etme yapıstır gitsinBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
Haha güzel para bu para gönderenin cebinden çıkarcbence sana kalmış kimi yer kimi iade eder ama ben yerdim herhaldeBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
Koy cebine geç dost kazancın daim olsunBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
Afiyet olsun kardeşBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
Site ne ki kralBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
deli misin dostum, bizim daha bir hatamız olmadığında bile site risk birimi şu birim bu birim karari diye bizi kestirip atarken, sen kalkıp birde bunlara parayi geri mi iade edeceksin? Şahsen bipseler bile geri iade etmemBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
Site nedirBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
Verilen para geri alınmaz göndermeBaşına gelen sorun yaşayan oldu mu bu şekilde
İade et dostum ramazan ayı günahtır adamlaraBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
HayırBeyler sitenin birinden çekim verdim betco alt yapılı 35000 gönderdi peşine ikinci defa gönderdi yanlışlıkla iade etmemi istedi 2018 den beride üyeyim sizce iade etsemmi sitedede çok eksideyim aslında buraya sponsor olan bir site degil???
Sorun yaşamazsın koy cebineBaşına gelen sorun yaşayan oldu mu bu şekilde
Miktar çok fazla değil peşine düşmezler , milyon bazında olsa kapına dayanırlar ama bu miktar için ugrasmazlar ye gitsinBaşına gelen sorun yaşayan oldu mu bu şekilde