- 3,510
- 1,634
- 113
Kral Batman güzel filmŞahsen Batmanın çıkmasını istemezzdim Urfa ve Elazığspor haketti
Kral Batman güzel filmŞahsen Batmanın çıkmasını istemezzdim Urfa ve Elazığspor haketti
Onlarada şöyle bir konu açalım bak Ligi'nden 3.lige kim çıksınMersin İdmanyurdu orduspor Kardemir Karabükspor Eskişehirspor bu takımlar gelsin
Degilim ne amedi hiç sevmemSen şu aylar önce Amed desteği yapan oğlan değil misin birader?
Yok Ankaragücü nu tutuyorumAdanalımısın meto
Ya yürü git, dün gibi hatırlıyorum.Degilim ne amedi hiç sevmem
Ben de Beşiktaşlıyım, düşman olabiliriz.😁😁😁(!)Yok Ankaragücü nu tutuyorum
Niye Muğlayı saymadınSizce Bursa ve Batman dan sonra kim çıksın PTT 1.lige Adana Urfa kmaraş Ankaragücü Muş Mardin Elazığ
Ya Allah aşkına ispat et daha foruma girmeyecemYa yürü git, dün gibi hatırlıyorum.
Forum arada bakıma alınınca çoğu eski konu siliniyor ama seni hatırlıyoruum.Ya Allah aşkına ispat et daha foruma girmeyecem
Muglayı unuttum beNiye Muğlayı saymadın
Sende okudugunu anlama sıkıntısı varmı Koç baştan bi oku konuyu sınav yapacamForum arada bakıma alınınca çoğu eski konu siliniyor ama seni hatırlıyoruum.
Sende okudugunu anlama sıkıntısı varmı Koç baştan bi oku konuyu sınav yapacam
Bugün son maçlar oynanır biter, sabaha veya bu gece sularında olası.Beyler spor toto ne zaman açıklanır? Bir kuponda 14 diğerinde 13 bildim
Geçen haftaki gibi bilen sayısı az olsada nimetten faydalansakBugün son maçlar oynanır biter, sabaha veya bu gece sularında olası.
Maçlara bir bakayım az çok bir tahmin yapayım az mı verir çok mu durGene haftaki gibi bilen sayısı az olsada nimetten faydalansak
Tm kankiMaçlara bir bakayım az çok bir tahmin yapayım az mı verir çok mu dur
Elazığ eler hiç heveslenmesinADANAFK GELİYOR 😀
Kanka bizim lig maçlarından belirsiz 1 2 tanesi hariç çoğu normal skorla bitmiş, ortalama veya ortalamanın biraz üstünde verebilir.Tm kanki