- 1,049
- 755
- 113
@Gallipoli 🤣🤣🤣🤣Şu iki gaylipoliler adam olun forumun huzur ve sukununu bozup bizim gibi saygılı insanların huzurunu bozmayın
@Gallipoli 🤣🤣🤣🤣Şu iki gaylipoliler adam olun forumun huzur ve sukununu bozup bizim gibi saygılı insanların huzurunu bozmayın
Hayır gaylipoli
Bence çıkamaz babuş eski Ankaragücnden eser yokGururluyuz Güçlüyüz Ankaragüçlüyüz.
Amed şikeci diyorsun yaniDünyadaki tüm takımların şikeye hizmet ettiği düşüncesindeyim. Erok yenik iken Amedin kırmızı yemiş takımdan gol yemedi bunun işaretidir.
bence Amed dahil fenerbahce ve erokspor Trabzon Galatasaray da dahil hepsi SikeciAmed şikeci diyorsun yani
Aynende öylebence Amed dahil fenerbahce ve erokspor Trabzon Galatasaray da dahil hepsi Sikeci
ve bütün maçlar birbiri ile bağlantılıAynende öyle
Toplam 130 K vermiş 14 ve 13 bildiğim kuponlaraKanka bizim lig maçlarından belirsiz 1 2 tanesi hariç çoğu normal skorla bitmiş, ortalama veya ortalamanın biraz üstünde verebilir.
Ozman uzak durun oynamayın ne diyelimve bütün maçlar birbiri ile bağlantılı
Tebrik ederim, dm kutunu kapat.Toplam 130 K vermiş 14 ve 13 bildiğim kuponlara
DM ni kapat Avcı çokToplam 130 K vermiş 14 ve 13 bildiğim kuponlara
Sağlam siteden artık günde 6.7 maç yapıyorum tutarsa tutsun tutmazsada tutmasın Türkiye liginden ama kesinlikle uzak durun Beşiktaş karagumrugu yenemiyor fener yenemiyor karagumruge kim kime düşürdü o zamanOzman uzak durun oynamayın ne diyelim
Türkiye bütün spor dallarında sıkıntıSağlam siteden artık günde 6.7 maç yapıyorum tutarsa tutsun tutmazsada tutmasın Türkiye liginden ama kesinlikle uzak durun Beşiktaş karagumrugu yenemiyor fener yenemiyor karagumruge kim kime düşürdü o zaman
Dost bu 130 k bölünüyor mu bilenler arasında yoksa direk alıyor musun 130 u bende toto oynuyorum da yeni yeni şansın bol olsunToplam 130 K vermiş 14 ve 13 bildiğim kuponlara
Dm aylar önce kapattım. Kazandığım bazı slotları paylaştıktan sonra gelen dmleri görünce kendim korktumDM ni kapat Avcı çok
Teşekkürler aynen öyle yaptımTebrik ederim, dm kutunu kapat.