Aynen öyle çok roll yaptım nerde bi aç kurt var saldırdı DM me DM m parçalandıDm aylar önce kapattım. Kazandığım bazı slotları paylaştıktan sonra gelen dmleri görünce kendim korktum
Aynen öyle çok roll yaptım nerde bi aç kurt var saldırdı DM me DM m parçalandıDm aylar önce kapattım. Kazandığım bazı slotları paylaştıktan sonra gelen dmleri görünce kendim korktum
Şu gallipolli ye dikkat et tehlikeTeşekkürler aynen öyle yaptım
Tebrikler güzel günlerde kullan dostumToplam 130 K vermiş 14 ve 13 bildiğim kuponlara
Güzel para vermiş cidden.Teşekkürler aynen öyle yaptım
Bu laptopa dikkat edin DM ni kapatGüzel para vermiş cidden.
Şu forumda bir kişiden dağıtım yaparken bana da at diye istemiş miyim bir öğren, ona göre laf yap.Bu laptopa dikkat edin DM ni kapat
Senden herşey bklenirŞu forumda bir kişiden dağıtım yaparken bana da at diye istemiş miyim bir öğren, ona göre laf yap.
Gerçekten mi19 takımlı ligde (Beyaz Grup) sezon boyunca şu an görevde olanlarla birlikte toplam 51 teknik direktör görev yapmış![]()
Evet 27 tanesi 15 maça ulaşamadan kovulmuş/ayrılmış.Gerçekten mi
İipnelik sendedir asıl beklerim yaaani 🤣Şu iki gaylipoliler adam olun forumun huzur ve sukununu bozup bizim gibi saygılı insanların huzurunu bozmayın
Elazığ çıksın gakkoşları izliyelim biraz daElazığdan yazıyorum. Elazığ çıksın abi. 2 sene sonra Elazığ - Barcelona Şampiyonlar ligi finali izlersiniz..
Dogru diyor sunTürkiye liglerinde kimin nereye çıkıp ne yaptığının kıymeti mi var kim çıkarsa hıyar tarlası ona girsin