2.lig şampiyonugs oldu ya
Yeşilyurt olur o zaman2.lig şampiyonu
Kafamı buluyon lan kekoYeşilyurt olur o zaman
Senden bize komşu olmaz geçen biri bana küfür etti altına gülücük atmışsın o yüzden sizden ne komşu olur ne kasabaGakkoşlar olsun neticede komşudur
Kim o küfür eden ibne küfür acizlerin işi desteklemeyizSenden bize komşu olmaz geçen biri bana küfür etti altına gülücük atmışsın o yüzden sizden ne komşu olur ne kasaba
Onu buldurdum Malatya'da sonra neoldu bilmim ibne etmişte olabilrlerKim o küfür eden ibne küfür acizlerin işi desteklemeyiz
Burda herkes aslan kaplan sanal ortam ona güveniyor zaten burda aslan kesilenlerin alayı gercek hayatta ezildiği için hevesini burda alıyorOnu buldurdum Malatya'da sonra neoldu bilmim ibne etmişte olabilrler
Aynen öyle akıllı olmayan küfür eden kim varsa aklı alınır hbri olsun kimse kimseye ana avrat küfür edeemezBurda herkes aslan kaplan sanal ortam ona güveniyor zaten burda aslan kesilenlerin alayı gercek hayatta ezildiği için hevesini burda alıyor
Ne kafa bulcam dizzo. Seneye malatya yeşilyurt şampiyon olur yaz bunu.Kafamı buluyon lan keko
İnşallah yazdımNe kafa bulcam dizzo. Seneye malatya yeşilyurt şampiyon olur yaz bunu.
Bu sene de elazığ çıkar inş. Tonla para toplamışlar geçen gün gördüm. Deva partisi başkanı bile 1.5 milyon vermiş.. 20 30 milyonu aşkın para toplanmış kulübe yardım diyeİnşallah yazdım
Elazığspor 🇹🇷🇹🇷🇹🇷Sizce son şampiyon gaggoşmu olur muglamı
burdurlu birkere şu bucak oguzhan sporu 3 lige cıkarın şampiyon Muğla Tabikideİnşallah Elazığ çıkar
BakalımBu sene de elazığ çıkar inş. Tonla para toplamışlar geçen gün gördüm. Deva partisi başkanı bile 1.5 milyon vermiş.. 20 30 milyonu aşkın para toplanmış kulübe yardım diye
Ev alacam tuğlalı, futboldan ne anlar Muğlalıburdurlu birkere şu bucak oguzhan sporu 3 lige cıkarın şampiyon Muğla Tabikide