- 3,410
- 1,620
- 113
Denver 2 sayı atsa güzelim kupon gelecekti
Ekli dosyalar
-
505 KB Görüntüleme: 76
-
577.8 KB Görüntüleme: 76
25 saniye 2 sayı bile yetiyordu şansa atar dedim aramış oe Denver çok sinirlendimGecms olsn
Geçmiş olsun da burada kaybettiğini niye paylaşıyorsun psikolog destek al benceDenver 2 sayı atsa güzelim kupon gelecekti
Gecms olsun25 saniye 2 sayı bile yetiyordu şansa atar dedim aramış oe Denver çok sinirlendim
🙂 OkGeçmiş olsun da burada kaybettiğini niye paylaşıyorsun psikolog destek al bence
Geçmiş olsun geçen de bir golle bir kuponun gitmişti diye hatırlıyorumDenver 2 sayı atsa güzelim kupon gelecekti
Eyvallah adamsın ters cevap vermedin ya ben de zaten kötü anlamda yazmadım biraz ara ver kayıp yaşıyorum paylaşıyorsun psikolojikmen emin ol buna Osman'ım işin rast gitsin seviliyorsun
Mink sürekli tek maç tek gol takılıyoz öyleGeçmiş olsun geçen de bir golle bir kuponun gitmişti diye hatırlıyorum
Eyvallah abi bunları yazman iyi oldu teşekkürler güzel kalpli birisinEyvallah adamsın ters cevap vermedin ya ben de zaten kötü anlamda yazmadım biraz ara ver kayıp yaşıyorum paylaşıyorsun psikolojikmen emin ol buna Osman'ım işin rast gitsin seviliyorsun
Geçmiş olsun bro 2 aydır benimde böyle kısır bir döngüm var umarım düzelirMink sürekli tek maç tek gol takılıyoz öyle
Jojo ve mat kod gelsinrr sağlam kupon yapalım acaba bugün hangi şanslı takım yatıracak maçı fenere özellikle oynucam şampiyonluga oynuyor zaten isterse kaybetsinGeçmiş olsun bro 2 aydır benimde böyle kısır bir döngüm var umarım düzelir
Yatırımlı kod atıyor o ya yatırımsız atmıyor kiJojo ve mat kod gelsinrr sağlam kupon yapalım acaba bugün hangi şanslı takım yatıracak maçı fenere özellikle oynucam şampiyonluga oynuyor zaten isterse kaybetsin
Yatırım var abiYatırımlı kod atıyor o ya yatırımsız atmıyor ki
Aklımdasın epeydir tek maç ve sayı ile kaybediyorsun. Bu inişin çıkışı da olur dönerim sana broJojo ve mat kod gelsinrr sağlam kupon yapalım acaba bugün hangi şanslı takım yatıracak maçı fenere özellikle oynucam şampiyonluga oynuyor zaten isterse kaybetsin
AtmazlarJojo ve mat kod gelsinrr sağlam kupon yapalım acaba bugün hangi şanslı takım yatıracak maçı fenere özellikle oynucam şampiyonluga oynuyor zaten isterse kaybetsin
Geçmiş olsunDenver 2 sayı atsa güzelim kupon gelecekti