- 6,635
- 5,630
- 113
Bu konuyu fikir alışverişi ve tahmin için açıyorum.Ben kendi tahminlerimi akşam paylasicam.Eylul ayında Amerika Açık bana ilaç gibi gelmişti ama ondan sonra işler tersine döndü. Umarım Avustralyada toparlanabilirim
Oleksinin foto niye öyle 14 yaşında gibiSchwartzman hem çok kötü formu var hem de sakatlığı var rakip bu seviyelerin oyuncusu değil ama bu haldeki adamı yenebilir.Oleksii 2.60 orandan bu maçı alma ihtimali çok yüksek ama maçın ortasında schwartzman maçtan çekilebilir o yüzden bets10 gibi çekilen adamı kaybetti olarak sonuclandiran sitelerde oynayın
1xbetin ayıbıOleksinin foto niye öyle 14 yaşında gibi
14 yaşındaki fotoOleksinin foto niye öyle 14 yaşında gibi
Gece çok guzel maclar var onlari bekliyorum canli girmek gidisata gore oynamak daha mantikliDavidovich Fokina-Alexander Bublik
Fokinanin formu şuan daha iyi 1.71 orandan Fokina yener
Ben bublik in yenecegini dusunuyorum oda iyiDavidovich Fokina-Alexander Bublik
Canlı oynancak maç var maç öncesi oynancak maç varGece çok guzel maclar var onlari bekliyorum canli girmek gidisata gore oynamak daha mantikli
Form kaybetti Fokina rallilerde daha iyi ondanBen bublik in yenecegini dusunuyorum oda iyi
Bol sansCanlı oynancak maç var maç öncesi oynancak maç var
forum kaybetsede bu maçı kaybetcegini sanmiyorum.. en azindan ilk seti alir kesinForm kaybetti Fokina rallilerde daha iyi ondan
3.5 üst çok daha ideal seçenek bence. Aynı zamanda mannarino isner maçı da öyle. 3.5 set üstlerine göz atmanı tavsiye ederim denk maçlardaDavidovich Fokina-Alexander Bublik
Ben hayatımda alt üst hiç oynamadım galiba tenisde3.5 üst çok daha ideal seçenek bence. Aynı zamanda mannarino isner maçı da öyle. 3.5 set üstlerine göz atmanı tavsiye ederim denk maçlarda
Oha Diane Parry oranı 2.55mi çok iyi lanBen bu şekilde iki kupon yaptım bugüne, ilki en güvendiğim maçlar ikincisi ya tutarsa
Ekli dosyayı görüntüle 298091Ekli dosyayı görüntüle 298092
1.50 falan olmalıydı bence bunun oranı ya bir tane de tek bastım parry'e tutar inşallahOha Diane Parry oranı 2.55mi çok iyi lan
Güvendiğin maç mı gece oynanan.Oha Diane Parry oranı 2.55mi çok iyi lan
Güvendiğin maç mı gece oynanan.
Şimdi inceledim rakip boş değilmiş formda ve birkaç büyük raketleri yenmiş1.50 falan olmalıydı bence bunun oranı ya bir tane de tek bastım parry'e tutar inşallah