Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2024 Yılından Kalan Hat Borcuymuş İşlem Başlatmışlar

TestoHaylan06

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,789
22,547
113
Kadının sesini bir duy bak testo Taylan bir duy kadının sesini bu kadar cırtlak iğrenç mikrop bir ses tonu üslubu olamaz nefret ettim kadindan
Bak sana Bir tavsiye daha vereyim git nüfus müdürlüğüne kendini ikametgahtan sildir artık oturduğum evde oturmuyorum de ölene kadar rahat et :)

sinancan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
533
93
Bu ilk cumlelerini dostane şekilde eleştiren mizah yapan bir arkadaş gibi görüp gülüp geçiyorum doğru düşündüm demi
Demek istediğim ne biliyomusun duyduğun herşeye körü körüne inanma.Zamanında bunun acısını çok yaşadım.Hayattada kimseye taviz verme kim olursa olsun. Nasihat vermeyi de almayıda sevmem fakat gerçek bunlar

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
insan borcunu bilir takip eder ama sen umursamamışsın. Her zaman karşına çıkacak. Yani 2 yılda maaşından kesilse bile bitmesi gerekiyordu o miktar. Belliki maaş yatınca direk parayı kesmeden kullanıyor muydun. 2 yılda o miktar biterdi.
Evet üstat benimde çok hatam oldu bir dönem piskolojim çok bozulmuştu ölümle kafayı bozmuştum mental olarak hastalıklıydım yaşama döngüm kaybolmuştu zaten ölücem zaten ölücem diye hayatı sanki rüyada gibi yaşadım her boku yedim hiçbir şeyi umursamadım borc morc üstüne bile düşmedim böyle bir enteresan dönemim geçti o döneme geldi tamda şuan iyiyim bu arada :) Allah kimseyi İslamiyetinden mahrum edicek kadar aciz duruma düşürmesin

Bomber

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,075
625
113
Uyapta gözükmüyorsa borç harç bak dalgana bilader beni aradılar hakkınızda açılmış dava var bilmem ne dedi dedim ben garibanım niye dolandırıyorsun beni diye abi diyo 50 bin tane numara var önümde sen denk geldin dedi tamam dedim beni arama bende para yok dedim eyvallah abi dedi 🤣

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
Uyapta gözükmüyorsa borç harç bak dalgana bilader beni aradılar hakkınızda açılmış dava var bilmem ne dedi dedim ben garibanım niye dolandırıyorsun beni diye abi diyo 50 bin tane numara var önümde sen denk geldin dedi tamam dedim beni arama bende para yok dedim eyvallah abi dedi 🤣
Uyapta var üstat sırayla dizilmisler tombank Turkcell Vodafone türk Telekom

sinancan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
875
533
93
Dostum hat açtırabiliyorsan zaten +18 yaşındasındır. Öyle ananı babanı ararlarsa siz 3. şahısları ne hakla arıyorsunuz hukuksuzluk yapıyorsunuz davacı mı olayım illa de. Baskı yaptıklarında gayet gevşek şekilde ödemeye meyilli konuş ama durumunu belirt ödeyecem kardeşim ama durumum bu şu şekilde olursa öderim yoksa işlemleri yapabilirsiniz yapacak bişi yok. Ben ödemek istiyorum ama bu şekilde olmaz benim dediğim şekilde olacak de. Zaten konuşmalarının değiştiğini göreceksindir. Yapı kredide 2010da borcum vardı sonra ödeyip dekont almama rağmen evraklarda hata yapmışlar sanırım aracı firmaya devredilmiş borç arıyorlardı. Kardeşim ben rahatım işlem filan başlatın anında karşı dava açacağım deyip geçiyordum. Tabi benim rahatlık ödediğim için ama ödeyemediğim borçlarım da oldu oradan tecrübe oldu direkt atar gideri ben yapıyorum paşa paşa gelip anlaşıyorlar
Bu dediklerini söylemesine gerek yok. Kardeşim şu an çalısmıyorım ödeyecek durumum yok beni bir daha rahatsız etmeyin bu kadar. Yok ödeyecem falan derse durmadan rahatsız ederler. Ayrıca arayanın dolandırıcı olduğu her halinden belli.Adliyenin işi gücü yok icra dosyası için milletimi arayacak

demir41

Tanınmış üye
Ultra Onaylı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
460
522
93
2024 yılından kalan hat borcuymus işlem başlatmışlar avukat borç 9.9 müs unutmuşum aklımda bile değil bugün 12 ye kadar ödersem dosya kapanirmis aksi takdirde 56 bine kadar dosya şişiyormuş ödeme yapamiycam durumda İse adliyeye çağırıyorlar gitmezsemde zorla götürülücekmişim vasi olarakda babammıs onunda gidip mal beyanı vermesi lazimmis şuan ödeyecek imkan yok bugün 12:30 a kadar ödemem lazimmis aksi takdirde adliyeye gitmem lazimmis nasıl yapacam bilmiyorum buradan herhangi terso bir durum çıkabilir mi? Tecrübesi olan varsa bu durumda bir paylaşırsaniz sevinirim
Kardeşim başımdan geçen olaylar.
Çok basit çözümü var boşuna darlanma .
https://dijital.gib.gov.tr/ şuraya e devlet sifrenle gir ödeme emirlerim yaz orda icralık borç dosyan gözüküyor üstüne bas mal bildirim beyanında bulun top senden çıksın. Bukadar basit gitmene gerek yok

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
Demek istediğim ne biliyomusun duyduğun herşeye körü körüne inanma.Zamanında bunun acısını çok yaşadım.Hayattada kimseye taviz verme kim olursa olsun. Nasihat vermeyi de almayıda sevmem fakat gerçek bunlar
Eyvallah hocam anladım seni doğru söylüyorsun

bozak2121

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,446
2,934
113
Kaç gün son ödemeyi geçerse internet kisitlaniyor ?

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,009
8,283
113
Kardeşim başımdan geçen olaylar.
Çok basit çözümü var boşuna darlanma .
https://dijital.gib.gov.tr/ şuraya e devlet sifrenle gir ödeme emirlerim yaz orda icralık borç dosyan gözüküyor üstüne bas mal bildirim beyanında bulun top senden çıksın. Bukadar basit gitmene gerek yok
Ödeme emirlerim de hiçbir şey çıkmıyor

yagolcuk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
3,117
2,535
113
Bu dediklerini söylemesine gerek yok. Kardeşim şu an çalısmıyorım ödeyecek durumum yok beni bir daha rahatsız etmeyin bu kadar. Yok ödeyecem falan derse durmadan rahatsız ederler. Ayrıca arayanın dolandırıcı olduğu her halinden belli.Adliyenin işi gücü yok icra dosyası için milletimi arayacak
Dolandırıcı canım oraya hiç laf yok. Ama aklında olsun gerçekten borçlu olduğu aramalar için söylemiştim. Bu arada samimi bir şekilde ödemeye meyilli davrandığında (ki borçlunun kendisinin ödemeye niyetinin olduğunu var sayıyorum). Normal borç yerine daha az bir miktara ikna etmesi için söylemiştim şöyle ödücem vs diye