Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 2024'te Telefon Numaram Kullanılarak Dolandırıcılık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

efsohanx

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
16
8
Arkadaşlar bugün siber şubeden ifade için çağırdılar.
Konu 2024 yılında Benim telefon numaram ile benim adıma ait olmayan bir isim soy isim ile Telefon numaram kullanılarak hesap açılmış.
5500 TL dolandırılmış kişi de şikayetçi olmuş böyle birşey başına gelen var mı ?
İfadede kişileri tanımadım dedim ama benim bireysel açtığım hat bu çok kısa süreli kullanmıştım olayla payidar bir ilgim yoktur.

JackReacher

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,416
1,916
113
Konu 2024 yılında Benim telefon numaram ile benim adıma ait olmayan bir isim soy isim ile Telefon numaram kullanılarak hesap açılmış.
5500 TL dolandırılmış kişi de şikayetçi olmuş böyle birşey başına gelen var mı ?
İfadede kişileri tanımadım dedim ama benim bireysel açtığım hat bu çok kısa süreli kullanmıştım olayla payidar bir ilgim yoktur.
Hertürlü ceza alıyorsun materyal kiminse suçu o işlemiştir diye cezayı kitleyip geçiyorlar boşuna kendimi nasıl savunacağım diye harap etme kendini

engineer89

Elbet bir gün..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
9,966
2,212
113
Geçmiş olsun da memura anlatır gibi anlatmışsın detaylı incelerler de yanlışlığı anlarlar umarım

efsohanx

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
16
8
Hertürlü ceza alıyorsun materyal kiminse suçu o işlemiştir diye cezayı kitleyip geçiyorlar boşuna kendimi nasıl savunacağım diye harap etme kendini
Materyal bana ait değil ki, Hesabı açan adamın adı farklı ismi farklı adam benim numarayı kullanmış nasıl yaptıysa oraya onu eklemiş sadece

talisca53

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,900
5,726
113
bu konuyu açmanın sebebi neydi dost

Boboji

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
12,831
3,455
113
ne hesabı acılmıs kumar sitesimi

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,653
6,569
113
Nitelikli dolandırıcılık para sana gelmemiş fakat numara senin adına sana gelseydi %100 sıkıntıydı oradan bir nebze yırtıyon tamamen konu kapansın istiyorsan karşı tarafa ulaşcan durumu anlatcan aynı şekilde zararını karşılayacaksın şikayeti geri alacak kamu devreye girecek oradan da bir şey çıkmaz

efsohanx

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
16
8
Nitelikli dolandırıcılık para sana gelmemiş fakat numara senin adına sana gelseydi %100 sıkıntıydı oradan bir nebze yırtıyon tamamen konu kapansın istiyorsan karşı tarafa ulaşcan durumu anlatcan aynı şekilde zararını karşılayacaksın şikayeti geri alacak kamu devreye girecek oradan da bir şey çıkmaz
benden hariç olayın içerisinde dosyada 15 kişinin olduğunu söylüyor siber şube

efsohanx

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
45
16
8
Benim anlamadığım nokta şu o hatta ben hiç whatsapp bile kurmadım bu adamlar nasıl whatsapp felan erişti.

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,653
6,569
113
benden hariç olayın içerisinde dosyada 15 kişinin olduğunu söylüyor siber şube
Sıkıntılı bir durum şakaya gelmez dostum hemen hemen aynı mevzu yüzünden arkadaşım 2 sene yattı bu zamanda sicilinin kirlenirse iş kapıları kapanır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...