- 3,405
- 3,294
- 113
VakifBanka ne
VakifBanka ne
250k üstü masak radarına takılır altında sorun olmazX bir sitede 40k vurdum ama hiçbir zaman bu paraları havale ile çekmedim zamanında payfix sonrasında soğuk cüzdan şimdi sormak istediğim şey şu bu 40 k havale ile çekilir mi yakalanma olasılığı nedir
Çek ya rahay ol hicbisi olmazX bir sitede 40k vurdum ama hiçbir zaman bu paraları havale ile çekmedim zamanında payfix sonrasında soğuk cüzdan şimdi sormak istediğim şey şu bu 40 k havale ile çekilir mi yakalanma olasılığı nedir
canlı desteğe sor eğer kriptoya izin verirlerse çek oradan ama olmaz havale derlerse yapacak birşey yok sitede bekletirsen sabah uyandıgında birisi sıfırlamış olarakta uyanabilirsinX bir sitede 40k vurdum ama hiçbir zaman bu paraları havale ile çekmedim zamanında payfix sonrasında soğuk cüzdan şimdi sormak istediğim şey şu bu 40 k havale ile çekilir mi yakalanma olasılığı nedir
250 k ya kadar havale çekildi dostum 40 k güzel para ama abartılacak bir miktar değil havale ile çekmen gerekse çekebilirsin , ama alternatif yöntemler varsa kullan daim olsun🙏🍀X bir sitede 40k vurdum ama hiçbir zaman bu paraları havale ile çekmedim zamanında payfix sonrasında soğuk cüzdan şimdi sormak istediğim şey şu bu 40 k havale ile çekilir mi yakalanma olasılığı nedir
Bizle niye paylaşmadın kaybettin hepsini dimiDostum 1.5m jackpot vurmustum 7 ay once havale cekmistim ondan ziyade 1 aylik 1m islem hacmim var bankamda benim basima birsey gelmediyse 5 senedir seninde gelmez 40k icin tebrikler afiyet olsun
bir an önce çeksin şimdi siteden birisi girip sıfırlamasın parasınıda. sonra şikayete gitmiyelim hep beraber250 k ya kadar havale çekildi dostum 40 k güzel para ama abartılacak bir miktar değil havale ile çekmen gerekse çekebilirsin , ama alternatif yöntemler varsa kullan daim olsun🙏🍀
Çek reisX bir sitede 40k vurdum ama hiçbir zaman bu paraları havale ile çekmedim zamanında payfix sonrasında soğuk cüzdan şimdi sormak istediğim şey şu bu 40 k havale ile çekilir mi yakalanma olasılığı nedir
Ödesin 1milyon bile çekerim 😁😁😂(havale)hiçbirşey olmaz çek gitsin 40k bu zamanda para değil 3 ay önce günde 250-300 bin işlem hacmim vardı bankaya belki daha fazla şimdi 500 bin kazansam yine çekerim yeter ki site ödesin 😆😆
Yeterki kazanalım 1 milyon bile çekmezsem beni şuramdan vursunlar 😆😆Ödesin 1milyon bile çekerim 😁😁😂(havale)
Crk cekk adamlae 100 200k cekiyor😊X bir sitede 40k vurdum ama hiçbir zaman bu paraları havale ile çekmedim zamanında payfix sonrasında soğuk cüzdan şimdi sormak istediğim şey şu bu 40 k havale ile çekilir mi yakalanma olasılığı nedir
hiç bişi olmazX bir sitede 40k vurdum ama hiçbir zaman bu paraları havale ile çekmedim zamanında payfix sonrasında soğuk cüzdan şimdi sormak istediğim şey şu bu 40 k havale ile çekilir mi yakalanma olasılığı nedir
Ben şuan çoktan çekip ulasmistim dostlarıma üstüne chivas 18 liği gömüyordum😂😂😂Yeterki kazanalım 1 milyon bile çekmezsem beni şuramdan vursunlar 😆😆
Hahshaha zeki adam bambaşka tabiki canım sitede para mı tutulur çekeceksin havale falan farketmez 😆Ben şuan çoktan çekip ulasmistim dostlarıma üstüne chivas 18 liği gömüyordum😂😂😂
havaalede çekım mıktarı onemlı deıl adam 100 tl ıcın ceza yıyor yeterkı gonderen hesap takıpte sorunlu olmasınX bir sitede 40k vurdum ama hiçbir zaman bu paraları havale ile çekmedim zamanında payfix sonrasında soğuk cüzdan şimdi sormak istediğim şey şu bu 40 k havale ile çekilir mi yakalanma olasılığı nedir
KNK BENCE KRİPTO YAP SONRA HAVALE YAP YADA PARÇA PARÇA YAP AMA ÇEK PARAYIX bir sitede 40k vurdum ama hiçbir zaman bu paraları havale ile çekmedim zamanında payfix sonrasında soğuk cüzdan şimdi sormak istediğim şey şu bu 40 k havale ile çekilir mi yakalanma olasılığı nedir