- 15,256
- 7,581
- 113
Hakem Sili nin penaltisini yedi VAR cagirdi el var dedi hakikaten de el var ve hakem gordugu halde vermedi tarihe gecer bu karar yarin duyarsiniz
Dikkat et kendine sıkma canını,bi suratını yıka gel şu amerikaya 2 gol attıralımGel gitliyim şuan valla patlak veriyoruzzzz
Düzeltiyorum yavaş yavaş Amerika 2 değil 5 bile artırıriz biz 😂Dikkat et kendine sıkma canını,bi suratını yıka gel şu amerikaya 2 gol attıralım
Sana miami gol atsın 2 tane çikolata alacamGercekleri mi konusalim hayallerden mi bahsedelim![]()
Bol şanslar krallMiami yatırdı anlaşıldı.Son koz
Sağolasın kardeşimBol şanslar krall
Bol şans dost bu sefer olucakMiami yatırdı anlaşıldı.Son koz
Ben biraz geriden geliyorum kafam almıyor şuan 😂 yatsa bile tebrikler yazabilirim o dereceSağolasın kardeşim
Miami gol yesin benden herkese caySana miami gol atsın 2 tane çikolata alacam
Altdaki maç zor broMiami yatırdı anlaşıldı.Son koz
Hadi yat kardeşim bizde zaten öyle yapacağız büyük ihtimalleBen biraz geriden geliyorum kafam almıyor şuan 😂 yatsa bile tebrikler yazabilirim o derece
Yok ya ben çalışıyorum çok sıcak bide kafa gidip geliyor 😂Hadi yat kardeşim bizde zaten öyle yapacağız büyük ihtimalle
Sağlık olsun dost son kozu yaptık işte ne yapalımBh Paranaense 10 kisi ile golu buldu ya yemez arti sabaha kadar oynaaasaaalar gol yemez onlarinn atmasini beklicez baska caaaresi yok niye ona oynadin ki ah Erman ah
Sen zor dediysen olacak gibiAltdaki maç zor bro
Siradaki gol Paranaense desen 6 oran veriyor zaten atarsa o atar yoksa 1 1 biter o macSağlık olsun dost son kozu yaptık işte ne yapalım