- 90,485
- 100,050
- 113
Utandiriyosun dost😃Dedem sen gönüllerin şampiyonusun bu sana yetmez mi)
Utandiriyosun dost😃Dedem sen gönüllerin şampiyonusun bu sana yetmez mi)
🙏3.5 üst dediğin maçta 3.gol ilk yarı bitmeden gelsin
Yok yok dedem niye utanıyorsun sen bizim büyüğümüzsün baş tacısınUtandiriyosun dost😃
şansın bol olsunCanlar selamlar iyi forumlar;
Kasamız 150 hedef 3 adım.
Gücüm yettiğince başarılı olursam 3-4 arkadaşa Dm den ulaşırım.
Sağol dostşansın bol olsun
Sağolasın fazla takılma diğer konulara boşver.Bu platformda benim gözümde herkes 1 .En zengiininden en fakirine farketmez.Hepimiz kaderi ve hayatı belli,aynı yolun yolcusuyuzBol sans
Sen sagol asılSağolasın
Alt mı aman aman oynarsam hemen gol olurAbi sen üst oynadığında bunlar neden kabız oluyor Başka sefere alt dene bakalım nasıl olacak![]()
Geçmiş olsunBol şans dost takip edemicem, 2.doz Corona aşısını oldum bugün fena yamulttu gözümü zor açıyorum valla. Umarım başarılı olursun
Kardeş geçmiş olsun umarım bir an önce yan etkileri atlatırsın,iyi istirahatler diliyorum .Bol şans dost takip edemicem, 2.doz Corona aşısını oldum bugün fena yamulttu gözümü zor açıyorum valla. Umarım başarılı olursun
Eyvallah dostGeçmiş olsun
Teşekkür ederim dost. Korona olmaktansa bir iki gün böyle geçsin razıyım ama bu da fena yapıyormuş adamıKardeş geçmiş olsun umarım bir an önce yan etkileri atlatırsın,iyi istirahatler diliyorum .
Teşekkür ederim
Ben daha üşendipimden gidemedim dost çok doğru söylüyorsun corona olmaktansa bir kaç gün çile çekelim daha iyi.Teşekkür ederim dost. Korona olmaktansa bir iki gün böyle geçsin razıyım ama bu da fena yapıyormuş adamı
aman dost senin bilecegin iş senin vücudun sonucta ama bence daha fazla geciktirme, ortalık kötüye gidiyor yine iyiceBen daha üşendipimden gidemedim dost çok doğru söylüyorsun corona olmaktansa bir kaç gün çile çekelim daha iyi.
Çok haklısın gideceğim dost bir an önce sağlık herşeyden önemli.Tavsiye uyarı için teşekkür ederimaman dost senin bilecegin iş senin vücudun sonucta ama bence daha fazla geciktirme, ortalık kötüye gidiyor yine iyice