- 13,409
- 5,929
- 113
Ya tartismayin beyler
Tamam kardeşim kusura bakma benim hatam. @Daimon reis konuyu kupon paylaşım olarak değiştirebilirmisin ya da kilitleyebilirsin direk.Yess Roll hedefe ulaşınca dağıtım demek ama sen dağıtamam diyon o zaman kupon paylaşım alanında açabilirsin dost
Sorun yok o zaman soz vermediyseKonunun başından sonuna kadar ben vardım adam söz vermedi kimseye dağıtım için 1077 tl den 1k cekti 77 ile iki adım yaptı tutsa dağıtım olacaktı
Reis konu taşındı kesinlikle konuda para konuşulması yasak..Tamam kardeşim kusura bakma benim hatam. @Daimon reis konuyu kupon paylaşım olarak değiştirebilirmisin ya da kilitleyebilirsin direk.
Teşekkür ederim.Reis konu taşındı kesinlikle konuda para konuşulması yasak..
Bol sansNorveç ligi i.y 1.5 alt
30.dakika olmus zaten iyi😂 @4VendettaNorveç ligi i.y 1.5 alt
Ben şahsen @4Vendetta 1000 yaparsam sana atarım dedi. 1100 falan da oldu. Çekim verdi 1000 TL geri kalan ile kupon yaptı tutarsa 4 kişiye atacam dedi. Kupon yattı. Ama benim bildiğim hedefe ulaştığında.dagitim yapması gerekirdi haksız mıyım @BatursmcHerkese soz vermemek lazim dost.borcun varsa oyna borclarini ode.milleti beklentiye sokarsan bu tepkiler gelir bak.birden fazla kisi ayni seyi diyor.sen yine kazan bunu isteriz.ama o konuda soz verdimi ben bilmiyorum
Tamam kardeşim acemiyim ben hedef tutunca dağıtım yapılması gerektiğini bilmiyordum. Bir dahakine roll açarsam hedefi ona göre belirlerim kusuruma bakma.Ben şahsen @4Vendetta 1000 yaparsam sana atarım dedi. 1100 falan da oldu. Çekim verdi 1000 TL geri kalan ile kupon yaptı tutarsa 4 kişiye atacam dedi. Kupon yattı. Ama benim bildiğim hedefe ulaştığında.dagitim yapması gerekirdi haksız mıyım @Batursmc