- 9,096
- 4,481
- 113
Oğlum gidin özelden cifleşin ☺Seni karım yapacam çok istiyon sana ne takayım? Ne istersin?
Oğlum gidin özelden cifleşin ☺Seni karım yapacam çok istiyon sana ne takayım? Ne istersin?
7 olsa da wonSildiler 6
Yazsana lan erkek ne oldu konuşuyorsun karı gibi artistlik yapıyorsun yaz da geleyim o ettiğin küfürleri yediricem sanaErkekkk be erkek aslsn parçası beee
Hedefe ulaşırsan ateşleme olacak mı bana 😉146 tl ile en yüksek buna bastım ya kanka yatabilir o yüzden 😂😂
Sagda tuvalet var git bi sıç sonra abdest alYazsana lan erkek ne oldu konuşuyorsun karı gibi artistlik yapıyorsun yaz da geleyim o ettiğin küfürleri yediricem sana
Götün yemez tabi adres yazmaya veletSagda tuvalet var git bi sıç sonra abdest al
Bana eklet başkan cidden@erhanbey22 enişte betavers3 üye ol bonus ekleteyim yatırımsız
betavers ne duymadım etmedım@erhanbey22 enişte betavers3 üye ol bonus ekleteyim yatırımsız
Hele bi hedefe ulaşalım da kanka daha çok yol var 😂Hedefe ulaşırsan ateşleme olacak mı bana 😉
Betaverse3. Combetavers ne duymadım etmedım
Sen yaz ben gelirim sen rahat ol bi sözüme bakar nerdesin söyle bakayımGelecenmi la harbi aq cebinde para yok yürüyerek de gelinmez ki hava sıcak çarpar sonra nasıl dövecen beni sonra
Kombine yaparsan kolay yaparsın tek kuponlaHele bi hedefe ulaşalım da kanka daha çok yol var 😂
Kendi kurmuş dost kaç gündür ondan piyasada yoktubetavers ne duymadım etmedım
Bu siteye ulaşılamıyorBetaverse3. Com
Wonnn
Yapim aşamasinda daha kuramamisBu siteye ulaşılamıyor