- 4,536
- 6,143
- 113
çok değişik bi lig umarım gelir bol şansRol 3 maç çok güvenemedim kasa girmeyelim dedimEkli dosyayı görüntüle 239586
çok değişik bi lig umarım gelir bol şansRol 3 maç çok güvenemedim kasa girmeyelim dedimEkli dosyayı görüntüle 239586
cekemedıler baykalı kazanan sevılmez bu sektorde hem kazancan hem herkese 500 500 atcan kendın erıyıp bıtıcen o zamn delıkanlı olursun ama fakır gezersın dost delıkanlının garıban olanı makbuldur zaten bıtırmıs payfıx lımıtını kayboldu ortadanErhan senin adam nerde ne yaptin adama☺ Baikal
Sildi adamı piyasadan☺Helal dost erhanla takilan hayır etmez
Yani işin özeti Sinemada mı dostcekemedıler baykalı kazanan sevılmez bu sektorde hem kazancan hem herkese 500 500 atcan kendın erıyıp bıtıcen o zamn delıkanlı olursun ama fakır gezersın dost delıkanlının garıban olanı makbuldur zaten bıtırmıs payfıx lımıtını kayboldu ortadan
Siler acimaz gözünün yaşına dostSildi adamı piyasadan☺
Gibi gibiYani işin özeti Sinemada mı dost
aynen dost payfıx sıneması lımıtı dolmus 750kYani işin özeti Sinemada mı dost
Aynen öyle dost bi per 50 atıyolar bi per 30 da kalıyolar tam şike ligiçok değişik bi lig umarım gelir bol şans
Yuruyorlar resmen bu ligi sevmiyorum umarım sana şanslı gelirAynen öyle dost bi per 50 atıyolar bi per 30 da kalıyolar tam şike ligi
1xbette var yayın dost izlersenAynen öyle dost bi per 50 atıyolar bi per 30 da kalıyolar tam şike ligi
cuma gecene kadar 1xbet cuma bıtsın chaturbate dost1xbette var yayın dost izlersen

boyle durumlarda takla olur hep dost umarım taklaya gelmeyız@erhanbey22 ihtiyar dayanamadım bunlar atacak heralde 108 den girmediğimiz maça 112 den girdik 😂Ekli dosyayı görüntüle 239589