- 111,627
- 62,844
- 113
Bn sana etiket eticaktim ama darlamak istemedim bekki isin vardir diye ne isi adam kumara dusmus 😁Kanıma girdin ihtiyar rulet dedin falan saldık dedeye 😂
Bn sana etiket eticaktim ama darlamak istemedim bekki isin vardir diye ne isi adam kumara dusmus 😁Kanıma girdin ihtiyar rulet dedin falan saldık dedeye 😂
200 de öyle vardı şey olmasın 2800 YeyerSimdi kardes hedef 2 k idi yanlislikla 5 yaptik ya sen 2 k ni al biz 3 k yi halledrriz git rahat rahat uyu sen 😁😁
200un lafi olmaz kardes arkadas yabanci deil 😁200 de öyle vardı şey olmasın 2800 Yeyer
helal abi güzel ticaret hedef 2kysa 2k ıyı kasayla hedef 2k ustunu dagıtcam dememısSimdi kardes hedef 2 k idi yanlislikla 5 yaptik ya sen 2 k ni al biz 3 k yi halledrriz git rahat rahat uyu sen 😁😁
Şu Forumdan kazananlar oluyor ya seviniyorum sponsor olsa ödemez Ha bu kel site öder umarımhelal abi güzel ticaret hedef 2kysa 2k ıyı kasayla hedef 2k ustunu dagıtcam dememıs
ilk çekimse sıkıntıŞu Forumdan kazananlar oluyor ya seviniyorum sponsor olsa ödemez Ha bu kel site öder umarım
agzımızı actık mı her seyın tersı oluyoilk çekimse sıkıntı
Altima sictm sen bunu yazana kadar.cok guzel oldu.lutfen akilli degerlendir kardes odeme falan varsa yap hemen kumara dusme 😁Ödeme geldi dostlar
5k guzel para 1 2k tras ta 5k ıdare eder kan yapar dayı bu devırdeAltima sictm sen bunu yazana kadar.cok guzel oldu.lutfen akilli degerlendir kardes odeme falan varsa yap hemen kumara dusme 😁
Tabiki kardes en sevdigim sey payfix yazmak 😁😍Hayatındibi
Aliyazlık
Erhanbey özelden payfix yazarmısınız
Banada gonder dostHayatındibi
Aliyazlık
Erhanbey özelden payfix yazarmısınız
Vallahi dost 3800 ödeme vardı yarınaAltima sictm sen bunu yazana kadar.cok guzel oldu.lutfen akilli degerlendir kardes odeme falan varsa yap hemen kumara dusme 😁
Dost başta söylemiştim göndermiyeceğimi 😂Banada gonder dost
Gonderırmısın demedım gonder dedim dostDost başta söylemiştim göndermiyeceğimi 😂
Ohhh misss tertemiz oldun iste.senin yerine olsam simdi minik bi roll acarim minik minik takilirim 😁Vallahi dost 3800 ödeme vardı yarına
Bizde banka hesabı sıkıntısı cekiyorduk açtırmaz olaydım keşke kktc kimliği ile açtım diye papara payfix pep ne varsa hiç bir boktan para atamıyorum tc uyuşmuyor diyeTabiki kardes en sevdigim sey payfix yazmak 😁😍