- 8,799
- 8,368
- 113
Gelir gelir bu gece bitti o is 😂Gelirse son adım dostlar , maçlar devre arasında
Gelir gelir bu gece bitti o is 😂Gelirse son adım dostlar , maçlar devre arasında
Hadi bakalım bol bol şans yenidenGelirse son adım dostlar , maçlar devre arasında
Mantıklı 😀Maçlar devre arasında , bi 100 tl daha çek yatır yapıp kod alıcam belki bi 40 tl daha alırsak maça gerek kalmaz
Freespinden dimiMaçlar devre arasında , bi 100 tl daha çek yatır yapıp kod alıcam belki bi 40 tl daha alırsak maça gerek kalmaz
Az onceki buyuk sansti bidaha zor alirsin o miktari.ben o siteye daha 1lira yatirmam insanlari aptal yerine koyuyorlar.ha bire fs cikiyor oda hep 25 fs bide 16 kurus yapmislar komedi bildiginMaçlar devre arasında , bi 100 tl daha çek yatır yapıp kod alıcam belki bi 40 tl daha alırsak maça gerek kalmaz
Onu konuştuk reis bizde normalde hep 8 tl çıkıyor zaten spinlerdenAz onceki buyuk sansti bidaha zor alirsin o miktari.ben o siteye daha 1lira yatirmam insanlari aptal yerine koyuyorlar.ha bire fs cikiyor oda hep 25 fs bide 16 kurus yapmislar komedi bildigin
Hic gerek yok cark icin oraya atmaya.atlasa atarim kaybetsemde %20 kayip bonusu var mis gibi 😁Onu konuştuk reis bizde normalde hep 8 tl çıkıyor zaten spinlerden
Zaten olmadı , yanlışlıkla başkasının papara nosunu yazmışım iptal ettiriyorum çekimi 😁😁😁😁Hic gerek yok cark icin oraya atmaya.atlasa atarim kaybetsemde %20 kayip bonusu var mis gibi 😁
Göndermezler dimi başkasına 🤣Zaten olmadı , yanlışlıkla başkasının papara nosunu yazmışım iptal ettiriyorum çekimi 😁😁😁😁
Gönderselerde tanıdık sorun olmazda iptal etse daha iyi olur 😁😁Göndermezler dimi başkasına 🤣
Haydi bakalım 😆😆Gelirse sonn