- 4,000
- 1,849
- 113
Bu şans değil ya böyle şans olamaz sabahtan beri her kupon şans olamaz
Sağol dostTebrikler dostum
Bol sans kardes.biraz rahatsizim katilmak isterdim ama katilamiycam umaeim hedefine ulasirsinAdım 1
Sağol reis hedef tamam , geçmiş olsun grip devammıBol sans kardes.biraz rahatsizim katilmak isterdim ama katilamiycam umaeim hedefine ulasirsin
Eyw yok midem agriyor grip olunca hastayim demiyorum benSağol reis hedef tamam , geçmiş olsun grip devammı
Yok be ihtiyar orda ağlanıcak halimize gülüyoruz sadecekaybedınce konuyu daha mutlu kapıyon dost kazanmak sevındırmıyo senı
Geçmiş olsun dostumBol sans kardes.biraz rahatsizim katilmak isterdim ama katilamiycam umaeim hedefine ulasirsin
Burası finito reis bi 30 40 lirayla gece bültenine açarım tekrarTebrikler finito mu
46 yi 800 mu yaptın la bune azim awBurası finito reis bi 30 40 lirayla gece bültenine açarım tekrar
Sabah 10 lirayı 1000 lira yaptık dost ayıp ediyon 😂 rekor 2 lirayla 1000 lira hala46 yi 800 mu yaptın la bune azim aw
Sabah banada 5k lazım gülüm 50 atayım 5k yap şunu azimle sıçan duvarı delermis sözü senin için geçerli galiba helal olsun 👍Sabah 10 lirayı 1000 lira yaptık dost ayıp ediyon 😂 rekor 2 lirayla 1000 lira hala
Eyvah eyvah , 50 yi 3k yapar 3k da patlarız doar 😂😂Sabah banada 5k lazım gülüm 50 atayım 5k yap şunu azimle sıçan duvarı delermis sözü senin için geçerli galiba helal olsun 👍
Geçen mieti burda kaç saat oyaladin bari onlara verGündüz rollde hedefe ulaşıp 3 kişiye dm den ulaşmıştık , burda da 2 kişiye dmden ulaşırım çekim verdim. Hedef tamam reis konu kilitlenebilir @Daimon
Payfix numaranı yazarmısın dostGeçen mieti burda kaç saat oyaladin bari onlara ver
Sen de sic aw sen dağları deletsin 🤣🤣🤣Sabah banada 5k lazım gülüm 50 atayım 5k yap şunu azimle sıçan duvarı delermis sözü senin için geçerli galiba helal olsun 👍
Aha fingirdek geldi seni duduklemeden bırakmazGeçen mieti burda kaç saat oyaladin bari onlara ver