Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 5 Ay Önce Silinen Fotoğrafların Geri Getirmem Lazım

chorshot

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
75
22
8
yok maça bakmıyorum geziniyorum onlara para verecek kadar kafası boş değilim

chorshot

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
75
22
8
numara vereyim ara santralden bana baglat bakalım dolandırıcı kim burdan klavyeden konuşma dik ol ara ki memurlarla konuşma nasıl ogren

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,523
573
113
R
telefon: eğer bir hesaba yedekleniyorken -google fotoğraflar ya da icloud gibi- sildiysen, sonra cloud servisin 30 gün sonra silinenlerden otomatik sildiyse artık ulaşamazsın.
ama yedekleme almıyorsan, elle sildiysen ve telefon kendi çöp kutusundan 30 gün sonra sildiyse geri getirme ihtimalin var. tabi o süreçte telefonun sıfırlanmamış olması şartıyla.

pc: fotoğrafları sildiysen, sonra geri dönüşüm kutusunu boşalttıysan ve aradan 5 ay geçtiyse, format atmamış ya da işletim sistemine sürüm yükseltmemişsen, windows 10 - windows 11 yapmak gibi, kurtarılabilir ama öyle internetten programla falan yapamazsın. sadece dosya isimlerini çıkarırsın elin boş kalır, üstüne tamamen kaybetme ihtimalin var. ancak bir profesyonel halledebilir o işi.;

eğer telefona ya da pc ye değil sadece bulut servisine yedek aldıysan, oranın çöp kutusundan otomatik silindiyse cloud servisine mail atıp mümkün mü diye sorabilirsin. eğer ki depolamaa alanın müsait ise yani -neyse açıklaması uzun sürecek boş verelim o ksımı- eğer mümkünse sana destek verirler.

bu arada biraz şans ama şöyle bi trick vereyim. whatsappı o zamandan bu zamana sıfırlamadıysan ya da sohbetleri silmiyorsan wp arşivindeki fotolara bak derim, bazen wp özellijkle androidde saçma sapan bi yedekleme yapabiliyor

Son olarak pc için sistemi belirli bir tarihe geri yükleme var. bunun için özelliğin açık olması gerekir, eğer bu iş pc de yapılacaksa onu da bi araştır. bulamazsan özelden yazabilirsin bana
Reis galeriden sildim sonra girip çöp kutusundanda sildim

Haassab

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,961
3,844
113
git siber suçlara ben kumar oynuyorum hesaplarımı inceleyin telefonlarımı inceleyin de ver onlar çıkartır

nocomment

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,035
2,141
113
Samsung a 24 çöp kutusundan silinenleri
Android ise çok kolay ulaşırlar data veri kurtarma merkezleri var bulunduğun şehir için internette araştır bir çok yer bulursun. Eğer çok önemliyse gerçekten kendin kurtarmaya çalışma kurtarılacağı varsa da kaybeder veya dosyayı bozabilirsin hiç kendin uğraşma.

bayharborbutcher

i really hate that name
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,676
1,487
113
numara vereyim ara santralden bana baglat bakalım dolandırıcı kim burdan klavyeden konuşma dik ol ara ki memurlarla konuşma nasıl ogren
Memurlar insan değil mi ne alaka? Hatta boş beleş insanlar hiçbir özellikleri de yok memur olmak bi statü değil boş yapma. Memurla nasıl konuşulur öğrenecekmişiz :D

mustafamelis2

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,523
573
113
Android ise çok kolay ulaşırlar data veri kurtarma merkezleri var bulunduğun şehir için internette araştır bir çok yer bulursun. Eğer çok önemliyse gerçekten kendin kurtarmaya çalışma kurtarılacağı varsa da kaybeder veya dosyayı bozabilirsin hiç kendin uğraşma.
Teşekkürler