- 360
- 148
- 43
harley davidson
Araç ehliyeti var usta biliyorum o motoru nokta atışı yaptın gerçekten guzel motor ama 50 cc lazimDayı kuryeyim sana tek önerim Honda Dio al 110cc 50 70 bine ikinci el bulursun bendeki motor 126 bin kilometrede hala mermi 2000 kilometrede bir yağını değiştir ölene kadar kullanırsın 2000 bin kilometreyi ben kurye olduğum için 1 haftada yapıyom sen 1 ayda bile yapamazsın öyle düşün banada dua edersin
Yatırım sızmı kodlar ona göre araç beklemesinHediye edeyim sana ayıp ediyosun 2 3 tane kod bulayım yarın araba altında
Ortaya karışık 😂😂Yatırım sızmı kodlar ona göre araç beklemesin
Yok hammina 🤣🤣🤣harley davidson
Hayaller güzel spidermen muro başkan 🤣🤣Ortaya karışık 😂😂
Bende cup var dost falcon modelCappuccino markalar hoşuma gidiyor ama ağır sanki motor biraz torku güçlü bir sey lazim
Adama bak ağzıyla abi de diyor bana puahhaKanka yaşımız aynı bi yaş büyüğüm senden abi de bana 😁😁 bende işe gidip gelmek icin aldım bu sene oldu 125lik scotur aldım hayatimda ilk kez 0 bir bucuk sene önce hiç yolda birakmadi ikinci el alma ya en son ucurumdan attim motoru 20 binlik motoru tamire getiriyorum 30 k masraf çıkarıyordu😁 anliyosan tamirden al tabi
Dört ayaklıMakine olan cins mi insan olan motor mu 😃
Motor lazım ya ön takımı napim cappuccino hoşuma gidiyor ama alınır mıbiraderim vespa primera 50 al derim ama 35 varsa ön takımını alırsın ancak
Bende 125 actives var satim sana direkSelamün aleykum motor alıcam 50 cc motor öneriniz varmı
Dost 50 cc lazim araç ehliyetiyle sürücemBende 125 actives var satim sana direk
50 cc motorlarda piston degişimi ile 150 cc oluyor evrakta 50 cc olarak görünüyor genelde her model bir birine yakın tabi üst seviye alırsan farjlıdır ama geneli zaten Çin meşeli iş görürmü görür bütce ne göre Honda alırsan pişman olmazsınSelamün aleykum motor alıcam 50 cc motor öneriniz varmı