- 3,601
- 1,170
- 113
Gönlüne göre olur umarımHe bana cok gelir o suanlik ben düşük modeli sandım sen bi letgo falan koy oraya 2 güne satarsın dost
Gönlüne göre olur umarımHe bana cok gelir o suanlik ben düşük modeli sandım sen bi letgo falan koy oraya 2 güne satarsın dost
Seninde inşallahGönlüne göre olur umarım
Sen iyilerini açbiraderim uzaydan mı geldin? dünya da yaşamıyo musun?
kaç tane hızlı satabileciğin platform olduğunu şu yaşına kadar bilmiyor musun?
saçma konular açma konusunda üstünüze yok.
Hayırlısı kardeşim bereketli olsunDostlar ihtiyaç fazlası bi blueberrym var araba aldığım için kullanmıyorum
En hızlı hangi platformda satılır bilgisi olan varmı
Saolasin başkanım çok anlamıyorum bu al sat işlerinde normalinden ucuza ilana koydum ama hiç talep yok ondan bi sorayım dedim bilen çıkar belkş diyeHayırlısı kardeşim bereketli olsun
Şehir büyük te ne hikmetse alıcı çıkmıyor bende mi bi hata var anlamadım 🤣Koyup bekleyeceksin sahibinden kullanılıyor daha çok biliyorsun zaten
Sabır işi o bazen koyarsın 2 günde alıcı çıkar bazen 2 ay bekler
Küçük yerdeysen zor büyükşehirdeysen fazla sürmez
Kaç betten dost300 spinle takas olurmu
2 bet Sugar rush 1000Kaç betten dost
Kurtarmaz2 bet Sugar rush 1000
Kral yazilim atiyoruz spinlere max win garantili, biz ip ban yedik acamiyoruzKurtarmaz
80cc olsa giderdi seriden kuryeler alırdıŞehir büyük te ne hikmetse alıcı çıkmıyor bende mi bi hata var anlamadım 🤣
İyi yapmışsın mutlaka bilen yönlendiren olur Allah denk getirsin dostum iyi forumlarSaolasin başkanım çok anlamıyorum bu al sat işlerinde normalinden ucuza ilana koydum ama hiç talep yok ondan bi sorayım dedim bilen çıkar belkş diye
Saolasin iyi forumlarİyi yapmışsın mutlaka bilen yönlendiren olur Allah denk getirsin dostum iyi forumlar
50 cc lik motoru kim kime yönlendirir,İyi yapmışsın mutlaka bilen yönlendiren olur Allah denk getirsin dostum iyi forumlar
96 kiloyum cok rahat cikiyorum50 cc lik motoru kim kime yönlendirir,
yokuş çıkmaya çalışsan 80 kg bir insan yokuş çıkamaz, üstüne motoru itekler.
motor ıkınmıyo mu96 kiloyum cok rahat cikiyorum