1cisi bu para ödense bile 15 günden önce ödeyemez 2cisi ödenmeme ihtimali var 3cüsü forum kaos yaratabilir 4.cüsü en kötü ihtimal alobet kepenk kapatıp gidebişir bak bu ihtimale dikkat edelimşu parayı ödesin de Harmanım çok kötü ya 😄
1cisi bu para ödense bile 15 günden önce ödeyemez 2cisi ödenmeme ihtimali var 3cüsü forum kaos yaratabilir 4.cüsü en kötü ihtimal alobet kepenk kapatıp gidebişir bak bu ihtimale dikkat edelimşu parayı ödesin de Harmanım çok kötü ya 😄
Denetimi ben görüyorum başkaları IBAN muhabbetinden geliyor hep böyle hesabına para girişi olmuşSorun olduysa denetim varsa o başka başkan aman dikkatli ol
Sponsorlu haklısın ödesin bi zahmet kazanınca üye kötü mü oluyoAma adam da zeki ha site sponsor hemen 50 kişi 2k vermiş ordan reklamı ödemezse tüm forum alobet e çökelim diye 😁
Kazancın daim olsun reisMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
Tebrikler @gorselik504 kesene bereketMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Çekiliş büyük ihtimalle öğlenden sonra biter 2 de bitirelim kazananlara dm den ulaşacağım
Ulen hemen sinyalı yakıyon sağ mu sol mu yok yok direk ileri😂Ben çekilişte çıkmasam bile benim ödülüm hazır sağ olsun @gorselik504 çıkmasan da atacağım dedi sana
O ihtimalleri Düşünmek bile istemiyorum gözüm çok pis kararmış harmanlıktan 😀1cisi bu para ödense bile 15 günden önce ödeyemez 2cisi ödenmeme ihtimali var 3cüsü forum kaos yaratabilir 4.cüsü en kötü ihtimal alobet kepenk kapatıp gidebişir bak bu ihtimale dikkat edelim
Enişte adamsın sende şeytan gibi adamsın ama Dede nin karşısında etkisiz kalıyorsun bi lnı çözemedijBu yüzden konu yine silinecek
Ben sinyal yakmam adam kendi söylediUlen hemen sinyalı yakıyon sağ mu sol mu yok yok direk ileri😂
Bende bunu çok merak ediyom jakpot muhabttnide pek anlamiyom düşme ihtimalli nasıl oluyo bete göre mi oluyokac para yatirdin kac betten aldi oyuna
Koyayım dedenin goteEnişte adamsın sende şeytan gibi adamsın ama Dede nin karşısında etkisiz kalıyorsun bi lnı çözemedij
Tebrikler kralMerhaba arkadaşlar değerli forum üyeleri 2 milyon tl jackpot düşürdüm ve 50 kişiye 2 şer bin tl dağıtım yapmak istiyorum umarım herkes bir gün kazanır
Genemi sabah sabah mı avladı enişteKoyayım dedenin gote
Ben şahidim senin payı 1 1 yapacaksakBen sinyal yakmam adam kendi söyledi