- 34,331
- 18,216
- 113
Yapma çok ayıpBu gecelerin bir sabahı olacak mı çünkü ben ipi boynuma geçirdim az kaldı asacam kendimi
Yapma çok ayıpBu gecelerin bir sabahı olacak mı çünkü ben ipi boynuma geçirdim az kaldı asacam kendimi
Bi sen eksiktinDiamond strike
Yersem ne olayım dost çevrim için en iyi oyunlar Bonanza serisi pragmatikte. Gerisi üfürükten teyyareGaranti küfür yersin hocam
En iyi fikir uzmanindan alinirBi sen eksiktin![]()
Biraderim yeri geliyo 500 lirayı 10000 yapıp 2000 çekiyoruz kolay gelsin ne diyeyimEkli dosyayı görüntüle 950389
Parayı çok fazla eritmeden 7890 TL çevrim nasıl en rahat yapılır beyler
-Sadece PRAGMATİC slotları geçerli
-Satın alımlarda MAX LİMİT 100 TL.
Şuanki Bakiye 6K
Ne karanlıktır gece nede aydınlıktır gündüz insan oğlu kendisi yaratır karanlığı da aydınlığıda bizde kendi kendimizi soktuk bu karanlığa çıkmakta bizim elimizde batmaktaBu gecelerin bir sabahı olacak mı çünkü ben ipi boynuma geçirdim az kaldı asacam kendimi
Ne karanlıktır gece nede aydınlıktır gündüz insan oğlu kendisi yaratır karanlığı da aydınlığıda bizde kendi kendimizi soktuk bu karanlığa çıkmakta bizim elimizde batmakta
Sanmıyorum bugün sabah olmaz Büyük ihtimalle hocamBu gecelerin bir sabahı olacak mı çünkü ben ipi boynuma geçirdim az kaldı asacam kendimi
Big bass bro Halloween oyununa gir çifte şansı aç 50 70 spinde bir oyuna alıyor farmlaEkli dosyayı görüntüle 950389
Parayı çok fazla eritmeden 7890 TL çevrim nasıl en rahat yapılır beyler
-Sadece PRAGMATİC slotları geçerli
-Satın alımlarda MAX LİMİT 100 TL.
Şuanki Bakiye 6K
Bu adamın ski yenir
Makinaya söyle hakkını helal etsinSanmıyorum bugün sabah olmaz Büyük ihtimalle hocam
Afiyet olsun kralBu adamın ski yenir
Makina bozulduMakinaya söyle hakkını helal etsin
Ben üstlenirim senin borcunu cehennemde görüşürüz hocammmmmmMakinaya söyle hakkını helal etsin
Saol dost gel beraber olsunAfiyet olsun kral
Duymasın çıldırırMakina bozuldu
Bide bu işin daha cehennemi var demiBen üstlenirim senin borcunu cehennemde görüşürüz hocammmmmm
Ahsajjajsjwbs yok başka Manada bozuldu onlyfansta yemiş paraları ElizabethDuymasın çıldırır
Sağol dostum benim işim olmaz 😂😂😂Saol dost gel beraber olsun