- 1,135
- 392
- 83
Forvet varmı knk söyleseneEzelinden beri Türkiye'nin kadrosu aynı mantıkla kuruluyo farklılık yok bu kezde forvetsiz oynama sevdalısı montelladan yürütmeye çalışıyoruz siz haklı çıkarsınız umarım
Forvet varmı knk söyleseneEzelinden beri Türkiye'nin kadrosu aynı mantıkla kuruluyo farklılık yok bu kezde forvetsiz oynama sevdalısı montelladan yürütmeye çalışıyoruz siz haklı çıkarsınız umarım
dursunaldo varForvet varmı knk söylesene
Dostum Anlasan ne yaptı demezsin 1 turnuvaya katılıp ceyrek final oynatmış adamaTamam ben anlamıyorum sen bu anlayışınla devam et
Necip uysali koyalımdursunaldo var
Bilmiyoz cahilliğimize verDostum Anlasan ne yaptı demezsin 1 turnuvaya katılıp ceyrek final oynatmış adama
ne yaptı diyosun
Fortvetsiz oyununu bende desteklemiyom ama sen adama ne yaptı diyosun geldiğinden beri sonucta basarılı olmuş bu yanlışEzelinden beri Türkiye'nin kadrosu aynı mantıkla kuruluyo farklılık yok bu kezde forvetsiz oynama sevdalısı montelladan yürütmeye çalışıyoruz siz haklı çıkarsınız umarım
Başarı anlayışlarımız farklı demekkiFortvetsiz oyununu bende desteklemiyom ama sen adama ne yaptı diyosun geldiğinden beri sonucta basarılı olmuş bu yanlış
Başarıdan ziyade adamı gömdün yoksa teknik taktiğinde dediğn doğru forvetsiz oyun güven vermiyor banadaBaşarı anlayışlarımız farklı demekki
4 2 veya 3 2A Milli Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-off yarı finalinde Romanya ile karşılaşacak.
Tarih: 26 Mart 2026 Perşembe
Saat: 20:00 (TSİ)
Yer: İstanbul, Tüpraş Stadyumu (Beşiktaş Park)
Bu maç, Dünya Kupası'na katılmak için kritik; kazanan finale çıkacak. Hazırlıklar Riva'da yoğun şekilde sürüyor, bazı oyuncular (Barış Alper Yılmaz, Uğurcan Çakır gibi) idmanlara sonradan katıldı.
Fikirlerinizi alalımEkli dosyayı görüntüle 947917
Sen daha kucukmussun 2002deki takımı izleseydin bu takıma cop derdin.alayina gider yapıyordu takım.hic İspanya maçındaki gibi ezildiklerini hatirlamiyorum.o zaman sen yokmussun bile awkGayet iyi oynuyor bu jenarsyon 2024 sen beridir milli takım maçlarını izlemekten keyif alıyorum
2003 doğumluyumSen daha kucukmussun 2002deki takımı izleseydin bu takıma cop derdin.alayina gider yapıyordu takım.hic İspanya maçındaki gibi ezildiklerini hatirlamiyorum.o zaman sen yokmussun bile awk
Kadromuz iyi reis takım oyunu yardımlaşma yaparsak iyi işler çıkarırız turnuvada 🧐@Daimon nerdesin kral fiikirlerini alayım Dünya kupasını özlemedik değil ha gideriz inşallah
Neye göre adam kayiriyorlar bilader mesela ? Adam göreve geldiğinden beri güvendiği oyuncularla oynuyor irfancan fenerde kadro dışı iken İspanya maçında oynatıyodu montella adam 2 senedir mis gibi milli takım izletiyor hâlâ montella yüzünden elenmeyiz ins diyorsunuz la zaten kendisi getirdi bu takımı buraya oyuncularla ilişkisi iyi takımdan alınabilecek en güzel verimi alıyor ama takmissiniz bir montella da montella aynen Abdullah Avcı lazım size zatenHocanın 4-6-0 takıntısı yüzünden elenmeyiz inşallah. Birde adam kayiriyorlar resmen. Bazı oyuncular neden çağrıldı bazıları neden çağrılmadi anlamak zor.
Şans bizimle olsun. Vurduğunuz gol olsun biz onlardan daha iyi takımız.
Basarilar milli takimA Milli Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-off yarı finalinde Romanya ile karşılaşacak.
Bu maç, Dünya Kupası'na katılmak için kritik; kazanan finale
basarilar cocuklarA Milli Takımımız, 2026 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-off yarı finalinde Romanya ile karşılaşacak.
Bu maç, Dünya Kupası'na katılmak için kritik; kazanan finale çıkacak. Hazırlıklar Riva'da yoğun şekilde sürüyor, bazı oyuncular (Barış Alper Yılmaz, Uğurcan Çakır gibi) idmanlara sonradan katıldı.
Fikirlerinizi alalımEkli dosyayı görüntüle 947917
çıkacak. Hazırlıklar Riva'da yoğun şekilde sürüyor, bazı oyuncular (Barış Alper Yılmaz, Uğurcan Çakır gibi) idmanlara sonradan katıldı.
Fikirlerinizi Ekli dosyayı görüntüle 947917
Bu milli takimi su rakiplere karsi bu oyuncu grubu ile dunya kupasina goturemiyorsa direk istifa etsinBir de 4-6-0 a takmışlar montella elli defa açıkladı formasyonlar sizin bakış aciniza göre değişir diye hâlâ forvetsiz oynuyor diyorlar aynen forvetsiz Avrupa sampiyonasina gitti uluslar liginde lider çıktı forvetsiz Dünya kupası play-off turuna geldi 😄 kulupculukten kafayı yediniz iyice. Kerem Aktürkoglu'nu zerre sevmem ama Romanya maçının en kritik adamı o olacak mesela. 2002den beri Dünya kupası diye bekliyoruz en umutlandıgimiz ve yakın olduğumuz dönem bu dönem herkes hadi başarırız diyeceğine şu yok bu yok diye hâlâ atıp tutuyor destek olmayın olmayın sonra basarinca işte bizim takım diyorsunuz. Bizim millet harbi değişik.
Oyuncular gercekkten cok formda umarim giderizbizim oyuncular cok formda gerisi hocada elersek muhtemel rakipler bellimi
2 maci yen dunya kupasina katil.Şartı nedir?