- 8,985
- 5,756
- 113
geldi zaten bol şanstürkiyemiz 2 gol atarsa ilk yarıdan bütün kazanc sizlerle dostlar herkese bol sans
geldi zaten bol şanstürkiyemiz 2 gol atarsa ilk yarıdan bütün kazanc sizlerle dostlar herkese bol sans
güzel seçim yapmışsıntürkiyemiz 2 gol atarsa ilk yarıdan bütün kazanc sizlerle dostlar herkese bol sans
Bol bol şans diliyorumtürkiyemiz 2 gol atarsa ilk yarıdan bütün kazanc sizlerle dostlar herkese bol sans
900 benim ben anlamam 😁türkiyemiz 2 gol atarsa ilk yarıdan bütün kazanc sizlerle dostlar herkese bol sans
2.5 üst giricektim sonra salla dedim ama güveniyorum bizim takıma bu mac herkese bizde burdayız diyecektirgeldi zaten bol şans
aman sen ulumada reisMilliyetcilik tavan tüm forum ulumaya başlayacak
Allah'tan yarın is yok😀bu saatte mac olur mu bide o var dünya kupası gene sabah 5te felan🤣
2.5 üst zor reis en fazla ilk yaridan 1.5 olur hatta 1.5 bile zor gibime geliyor2.5 üst giricektim sonra salla dedim ama güveniyorum bizim takıma bu mac herkese bizde burdayız diyecektir
4x450 bol sans bu mac biraz zor gecicek gibime geliyo rakip serttürkiyemiz 2 gol atarsa ilk yarıdan bütün kazanc sizlerle dostlar herkese bol sans
Bizden gecti agabeyaman sen ulumada reis
4 kisiye 500 yaparız kankss onu4x450 bol sans bu mac biraz zor gecicek gibime geliyo rakip sert
Adamlar tarihi boyunca dunya kupasına katilamamis4x450 bol sans bu mac biraz zor gecicek gibime geliyo rakip sert
Bol sanslartürkiyemiz 2 gol atarsa ilk yarıdan bütün kazanc sizlerle dostlar herkese bol sans