- 4,375
- 1,255
- 113
Maç başliyor
900 benim dedim 😡😁😁😁😁4 kisiye 500 yaparız kankss onu
Adam bonkör dağılın.yapmisken 510 yapda havale kesiyor siteye atarken10 lira 😁4 kisiye 500 yaparız kankss onu
ama iyi oyuncuları var 15 milyon Euro'luk oyjculari var 4.5 milyon var kadrosuna baktinmi kiralim bu maç kolay olmaz skor ya 2-1 yada 1-1Adamlar tarihi boyunca dunya kupasına katilamamis
Bol şanslar dost saldır Türkiyetürkiyemiz 2 gol atarsa ilk yarıdan bütün kazanc sizlerle dostlar herkese bol sans
BHis zor zaten dost şans tamamı ileama iyi oyuncuları var 15 milyon Euro'luk oyjculari var 4.5 milyon var kadrosuna baktinmi kiralim bu maç kolay olmaz skor ya 2-1 yada 1-1
Katilmasin fark etmez.onlarin grubunda olsak bizde gruptan çıkıp katilamayiz.grubunu biliyomusun sen? Arjantin Brezilya Kolombiya Uruguay bnce bizim takımda çıkamaz burdan.ama bu bayağı dişli takimAdamlar tarihi boyunca dunya kupasına katilamamis
İlk yari 2 atarizama iyi oyuncuları var 15 milyon Euro'luk oyjculari var 4.5 milyon var kadrosuna baktinmi kiralim bu maç kolay olmaz skor ya 2-1 yada 1-1
Niyetin güzel uns gelir dostumtürkiyemiz 2 gol atarsa ilk yarıdan bütün kazanc sizlerle dostlar herkese bol sans
bol sans adatürkiyemiz 2 gol atarsa ilk yarıdan bütün kazanc sizlerle dostlar herkese bol sans
Vbet freebet vermisdi onu basdim bnde yatarsam seni bulucam 🤠İlk yarı 2 atarız bence.
Bol şans.
Bol şans diliyorum dostumtürkiyemiz 2 gol atarsa ilk yarıdan bütün kazanc sizlerle dostlar herkese bol sans