- 6,720
- 2,434
- 113
47 bilemedin 48 de bitcek
O bi sonraki çeyrek kardeşm bakmadan kafama göre yazmadım ama defolup gideyim sııkıntı yokNeresi rahat geldi 57.5 barem bu kafasına göre bakmadan arkadaşlar yazmasın lütfen
Neresi rahat geldi 57.5 barem bu kafasına göre bakmadan arkadaşlar yazmasın lütfen
[/QUOTE Kimse kafasina gore bakmiyor. Suc bizde bu saatte oturup snein macina ters totem yapiyoz
Başından izleseydim ters totemleri görürfün hocam neyse kusura bakmaO bi sonraki çeyrek kardeşm bakmadan kafama göre yazmadım ama defolup gideyim sııkıntı yok
Kardo ıkıncı ceyrek 60 ustu cıkar bnce bısı deneyebılırsınBaşından izleseydim ters totemleri görürfün hocam neyse kusura bakma
bizim totem tuttu abree ama bu macın 2.periyotu tehlikeli bence 57.5tan üst gelebilirBaşından izleseydim ters totemleri görürfün hocam neyse kusura bakma
reco az öncede üst diyodun sen konusma benceKardo ıkıncı ceyrek 60 ustu cıkar bnce bısı deneyebılırsın
Yok reis estafurullah ta 57 ikinci çeyrek açılan baremi rahat ol geldi babında yazdım ben ömrümüz baskette geçti garantileşmese yazmazdımBaşından izleseydim ters totemleri görürfün hocam neyse kusura bakma
Kanka farketmez benim icin caninız ne isterseEmre sen hariç herkes 1.50lik yap diyo hocam sen okrysen yapalım tabi hepsiyle değil de![]()
Kardo rahat 60 cıkar yedekler ortalama atarsareco az öncede üst diyodun sen konusma bence![]()