- 18,703
- 11,063
- 113
Şu an gece burda 😀Sabah sabah dokunmasın dost
Şu an gece burda 😀Sabah sabah dokunmasın dost
Sen yakalasanda yersin bağımlı kardeşim bize artık tövbe ettik 200 tl den yukarı kupon yapmıyoruz koyduğumuz an kurtulduğumuz andırBen ondan önce yakalayacam söz verdim kendime 😂
İnşallah dostlar yeterli kazansinBen ondan önce yakalayacam söz verdim kendime 😂
O zaman kadehler boş kalmasın vur dibine dostŞu an gece burda 😀
Para enişte dediğin gibi olsa trilyonerdik 😂Sen yakalasanda yersin bağımlı kardeşim bize artık tövbe ettik 200 tl den yukarı kupon yapmıyoruz koyduğumuz an kurtulduğumuz andır
İnanmıyor kimse aq 2 aydır slot oynamamışım borçlar gırtlak oldu bankaya 2 ay taktık neredeyse her gün 200-300 kupon yapıyoruz bir kere atayım bonus alayım demedim sitelere adamlar 2k 1k bonus alalım diyor senden yatırmıyorum gelecek burdan denemeye devam ediyoruz illaki yakalıcamPara enişte dediğin gibi olsa trilyonerdik 😂
Enişte tüpçüyü dize getirecek ama bakalım ne zamanSen yakalasanda yersin bağımlı kardeşim bize artık tövbe ettik 200 tl den yukarı kupon yapmıyoruz koyduğumuz an kurtulduğumuz andır
Suan sıra tupcudeEnişte tüpçüyü dize getirecek ama bakalım ne zaman
Eniştenin sırası gelince ters yatırıp düz sSuan sıra tupcude
Aralık 17 dpgum gunu. Bonuslardan bi ev parası cıkartıcaz merak etme bu yaz antalyadayız @keskin4455 dayımız sen ben 3 tanede latin listeyi yaptım ben 😂İnanmıyor kimse aq 2 aydır slot oynamamışım borçlar gırtlak oldu bankaya 2 ay taktık neredeyse her gün 200-300 kupon yapıyoruz bir kere atayım bonus alayım demedim sitelere adamlar 2k 1k bonus alalım diyor senden yatırmıyorum gelecek burdan denemeye devam ediyoruz illaki yakalıcam
dayını yenge çizer nereye geliyo 🤣🤣Aralık 17 dpgum gunu. Bonuslardan bi ev parası cıkartıcaz merak etme bu yaz antalyadayız @keskin4455 dayımız sen ben 3 tanede latin listeyi yaptım ben 😂
Ben şimdiden koşmaya başlayayımAralık 17 dpgum gunu. Bonuslardan bi ev parası cıkartıcaz merak etme bu yaz antalyadayız @keskin4455 dayımız sen ben 3 tanede latin listeyi yaptım ben 😂
Suan kafayı cevıremıyoEniştenin sırası gelince ters yatırıp düz s
Var mı yeni rol dost
Acsa ne guzel olurVar mı yeni rol dost
Ulan nasıl darlandım var ya hiç kazanamıyorum ya 2-3k bile yok nasıl kötü oldum ama bir tane 80-100k bak bi 100k elimi güçlendirecek benim orda işte görürsünüz konuşmakla olmaz abre nin yeni konuya geçelim açar şimdi 😁Suan kafayı cevıremıyo
Oynamıcam illegal o garanti para cepte duracak yani yüksek koyarsam @Fterim1905 i Türkiye’ye transfer edicez yoksa orda intihar edecekEniştenin sırası gelince ters yatırıp düz s