- 18,703
- 11,063
- 113
Hocam aklımdasınBiraz yağlanmamız lazım
Hocam aklımdasınBiraz yağlanmamız lazım
Ben öylesine takipledim can sıkıntısı kardo bak keyfineHocam aklımdasın
breket versinBeklemedeyiz
boşver reis kısmetini yer herkesHakan kadar odul alan tek bir Allahın kulu yoktur forumda bisey demiyorum valla göze batıyor sadece
Burdan devamYeni konu mu açiyim burdan mı devam edelim
Dostum haklısın da arada geri çekilmeyi de bilmek lazim kötü biri olduğunu düşünmüyorum zaten onun da ama gördüğümü söyledim yoksa burda alacağın para kimseyi zengin de etmez fakir deboşver reis kısmetini yer herkes
Kimse kendini seçmiyor reis konu sahibi istediğini seçebilirDostum haklısın da arada geri çekilmeyi de bilmek lazim kötü biri olduğunu düşünmüyorum zaten onun da ama gördüğümü söyledim yoksa burda alacağın para kimseyi zengin de etmez fakir de
Haklısın dost ben işe döneyim siz kazanırsınız insallahKimse kendini seçmiyor reis konu sahibi istediğini seçebilir
Allah kolaylık versinHaklısın dost ben işe döneyim siz kazanırsınız insallah
Allah razı olsunAllah kolaylık versin
öyleDostum haklısın da arada geri çekilmeyi de bilmek lazim kötü biri olduğunu düşünmüyorum zaten onun da ama gördüğümü söyledim yoksa burda alacağın para kimseyi zengin de etmez fakir de
Kral valla haklisin valla biz 1 roll takip ediyoruz adamlar 2 3 roldelerDostum haklısın da arada geri çekilmeyi de bilmek lazim kötü biri olduğunu düşünmüyorum zaten onun da ama gördüğümü söyledim yoksa burda alacağın para kimseyi zengin de etmez fakir de