- 90,507
- 100,056
- 113
Güzel kupon yapmışsın hep banko yatacak maçlar fazla stres yapmadan kırmızı olurAralarında 3.5 olmamış enişte o maç bu maç
Güzel kupon yapmışsın hep banko yatacak maçlar fazla stres yapmadan kırmızı olurAralarında 3.5 olmamış enişte o maç bu maç
Biraz mütavazi olduk farkindayim enişteEnişte sen dolar 5 lirayken 90+da 500 vuruyordun şuan Hakkı 3000 onun
Enişte fazla dalasmayalım sana ayağımızı kaydırmayasın bol şansBiraz mütavazi olduk farkindayim enişte
@Enişte ihtiyarEnişte fazla dalasmayalım sana ayağımızı kaydırmayasın bol şans
Ilk yarı 2 gelmezse yatıp Uyuyacaz enişte bizim için daha iyiGüzel kupon yapmışsın hep banko yatacak maçlar fazla stres yapmadan kırmızı olur
Bizide diktirdin ulan Abuzer iy 1.5 yap su maçıIlk yarı 2 gelmezse yatıp Uyuyacaz enişte bizim için daha iyi
Yav benim futbol oynamadigimi bilmiyon mu 3.5 geçtim 2.5 zor alırım benBizide diktirdin ulan Abuzer iy 1.5 yap su maçı
Ne yakıyon parayı o zaman Abuzer 300 tl az paramı enişte bu Abuzer parayla oynuyo parayı küçümser olmuş ihtarı çek kırmızı yazıylaYav benim futbol oynamadigimi bilmiyon mu 3.5 geçtim 2.5 zor alırım ben
Küçükmsemek değil fazla değer vermiyom para gelip geçici enişteNe yakıyon parayı o zaman Abuzer 300 tl az paramı enişte bu Abuzer parayla oynuyo parayı küçümser olmuş ihtarı çek kırmızı yazıyla