- 66,400
- 32,261
- 113
Sponsoru bekliyorz çek derse çekeriz devam derse son adım yaparız 2 kişiye dedik çekersek hatir gönül koymayın bana para benim olsa hepsi sizin olsun zamanında öyle salaklıklar yaptık bidaha yaparız 😃
dayi batmis beWon @nişantaşı yarisi benimdi demi
Sponsor soğutmadan pleaseSponsoru bekliyorz çek derse çekeriz devam derse son adım yaparız 2 kişiye dedik çekersek hatir gönül koymayın bana para benim olsa hepsi sizin olsun zamanında öyle salaklıklar yaptık bidaha yaparız 😃
2 adım çok başarılı idi dost , kazancın daim olsun 5 dakikada bitirdin işi TEBRİKLERRSponsoru bekliyorz çek derse çekeriz devam derse son adım yaparız 2 kişiye dedik çekersek hatir gönül koymayın bana para benim olsa hepsi sizin olsun zamanında öyle salaklıklar yaptık bidaha yaparız 😃
Sıkma canını abuzer herkesin ihtiyacı var ama nasip bu işler içinden gecene verirsinSponsoru bekliyorz çek derse çekeriz devam derse son adım yaparız 2 kişiye dedik çekersek hatir gönül koymayın bana para benim olsa hepsi sizin olsun zamanında öyle salaklıklar yaptık bidaha yaparız 😃
Sıkıntı yok abu seni biliyoruz içi dışı bir kötü bir adamsınSponsoru bekliyorz çek derse çekeriz devam derse son adım yaparız 2 kişiye dedik çekersek hatir gönül koymayın bana para benim olsa hepsi sizin olsun zamanında öyle salaklıklar yaptık bidaha yaparız 😃
@butragueno cevap versene adamaSponsoru bekliyorz çek derse çekeriz devam derse son adım yaparız 2 kişiye dedik çekersek hatir gönül koymayın bana para benim olsa hepsi sizin olsun zamanında öyle salaklıklar yaptık bidaha yaparız 😃
PuhqhhqhqhhqqSponsoru bekliyorz çek derse çekeriz devam derse son adım yaparız 2 kişiye dedik çekersek hatir gönül koymayın bana para benim olsa hepsi sizin olsun zamanında öyle salaklıklar yaptık bidaha yaparız 😃
Hepsini dagit dedik@butragueno cevap versene adama
Eyw kardeşim benimSıkıntı yok abu seni biliyoruz içi dışı bir kötü bir adamsın
Dagıtım yap @Abuzerkömürcü 😂😂😂Hepsini dagit dedik
Yani çok kişi takip etmiyordu zaten arkadaşlariniza verebilirsiniiz ki zaten öyle olarak ben alinmam can sağolsun maksat heyecana ortak olmak istedim,Sponsoru bekliyorz çek derse çekeriz devam derse son adım yaparız 2 kişiye dedik çekersek hatir gönül koymayın bana para benim olsa hepsi sizin olsun zamanında öyle salaklıklar yaptık bidaha yaparız 😃
Evet öyle toplasan max 5 kişi çıkar 😂Yani çok kişi takip etmiyordu zaten arkadaşlariniza verebilirsiniiz ki zaten öyle olarak ben alinmam can sağolsun maksat heyecana ortak olmak istedim,
Sabahlar olmasın 😂😂@Ptr2888 gel bro gel özledik be puahhaj
Sponsor mu 😂@Ptr2888 gel bro gel özledik be puahhaj
Dmden mi açsa acaba rolü konu açınca çok kalabalık oluyor@Ptr2888 gel bro gel özledik be puahhaj
Sadece 5 kişiyi alsın dmsine yeter dost 😂Dmden mi açsa acaba rolü konu açınca çok kalabalık oluyor