- 43,684
- 15,750
- 113
Ne leş bir maç oynadılar
Bu saydığın liglerde tombala gibi bul bulabilirsenSili brezilya arjantin mexico varken oynanmaz nba ye normal sezon baslayana kadar cok kisiyi somurur denendi hersene aci tecrube edildi ole soyluyorum 😂
Şu 1 haftada siteler büyük vurgun yaptı milleti donuna kadar aldılar valla uefa avrupa nba derkenAmerikan futbolu gibiydi 2. Ceyrek
Katılıyorum gol çıkmıyor maçlardanŞu 1 haftada siteler büyük vurgun yaptı milleti donuna kadar aldılar valla uefa avrupa nba derken
Kumarin kanunu bu kasa hep kazanır kazandığının bir kısmını misal bu maça alt oynayana verir bak abuzerden aldı altcilara dağıtacakŞu 1 haftada siteler büyük vurgun yaptı milleti donuna kadar aldılar valla uefa avrupa nba derken
Var be dost bu saatlerde oynaniyor benim gibi ust takilana sili meksika favorimdir mac baslayinca belli esiyor ama son ceyreklere garanti veremem ya cok agir ust yada alt oluyoBu saydığın liglerde tombala gibi bul bulabilirsen
Yalan olduBurası neoldu
Diki sağolsun abuzerinYalan oldu
Counter teröristler kazandıBurası neoldu
Canli bakıp oynamak mantıklı mac öncesi sıkıntı bu liglerVar be dost bu saatlerde oynaniyor benim gibi ust takilana sili meksika favorimdir mac baslayinca belli esiyor ama son ceyreklere garanti veremem ya cok agir ust yada alt oluyo
Aynen yapar toparlar oDiki sağolsun abuzerin
Helal olsunDiki sağolsun abuzerin
Bak sesli güldüm gece gece Allah ta seni güldürsünCounter teröristler kazandı
Aynen baslamadan olmaz dost 👍Canli bakıp oynamak mantıklı mac öncesi sıkıntı bu ligler