- 80,970
- 54,137
- 113
Yok savasim ciddiydim bizim sana atmamiz lazim daha laf carpma yok yaniLaf çarpma suvatım seni bos geçtiğimi ne zaman gördün yanlış hesap yapmışız 250 kenarda kalmış oda senin
Yok savasim ciddiydim bizim sana atmamiz lazim daha laf carpma yok yaniLaf çarpma suvatım seni bos geçtiğimi ne zaman gördün yanlış hesap yapmışız 250 kenarda kalmış oda senin
Yok suvatım bos göndermeyelim dedik yine sözümüzü tutamadık almadan vermiycktk ama kendimizden attik yine 2 k da bana kâr kaldı para paradır yeter bugünlükYok savasim ciddiydim bizim sana atmamiz lazim daha laf carpma yok yani
Sayemizde savasim at bakayim yarisini puahhaYok suvatım bos göndermeyelim dedik yine sözümüzü tutamadık almadan vermiycktk ama kendimizden attik yine 2 k da bana kâr kaldı para paradır yeter bugünlük
2 gündür sıkıntı var2 gündür maçları geç onayliyolar arjantin biteli 10ndk oldu daha onay alacak
Acelemiz yok savasim uyu bari yarina kalir yoksa pika kaybeder hemen2 gündür maçları geç onayliyolar arjantin biteli 10ndk oldu daha onay alacak
6da köye gidecem bunların keyfini bekliyoz 2 saat uyuyalım dedikAcelemiz yok savasim uyu bari yarina kalir yoksa pika kaybeder hemen
Köy nerde6da köye gidecem bunların keyfini bekliyoz 2 saat uyuyalım dedik
Gıdınce uyucan mecbur6da köye gidecem bunların keyfini bekliyoz 2 saat uyuyalım dedik
Bu ara cok gidiyon koye ne iş savasim6da köye gidecem bunların keyfini bekliyoz 2 saat uyuyalım dedik
Napcan gelcen miKöy nerde
56 yaptılar iplerMıamı bu per costular
Yarın iş var gelememNapcan gelcen mi
Yaparlar dayı yaparlar56 yaptılar ipler
Iş güç suvatımBu ara cok gidiyon koye ne iş savasim
Mıamı ısteyınce nasılda cosuyo herseylerı planlı56 yaptılar ipler
Miami gecen sene ne yapti hatirla bakayim pikacigimMıamı ısteyınce nasılda cosuyo herseylerı planlı