- 90,800
- 100,356
- 113
Dayıcım kazandırdık dostumuzaTebrikler dost
Dayıcım kazandırdık dostumuzaTebrikler dost
Cok degıstı enısteAbuzer kazanınca mesajları görmezden geliyor yalan dünya
Ya ambulns 20 dk geldi her yer hastane nisantasi neyse ya tmmAnlamamıslar ılk sure gecmıstır herturlu
Reklamlara giriyo Abuzer tamam al bin e bin bonus vur ordan iste 3 adımda 10 bin çekŞeytan diyo vur bu maca bidaha çok iyiler
Herkes bı pikacu olamaz😴😴Cok degıstı enıste
Maçları sen vermeseydin kazanamazdı enisteAbuzer kazanınca mesajları görmezden geliyor yalan dünya
Nerden kırptım etıket at ıstıyımNeyse sarı kafa diğer taraftan 100 kırptı ona yok
Uyma sen şeytanaŞeytan diyo vur bu maca bidaha çok iyiler
Gsw 9 atarNerden kırptım etıket at ıstıyım
Daha sesi çıkio kessss bee sarı gafaNeyse sarı kafa diğer taraftan 100 kırptı ona yok
Ben kazanmadımkı orda neyse ya ıstemıyosan yollama destek olduk sadeceGsw 9 atar
Yine benim parayla vurursan bos gecme o zamanBen kazanmadımkı orda neyse ya ıstemıyosan yollama destek olduk sadece
Ahahah smdi dm den yazıp durur sarı gafaBen kazanmadımkı orda neyse ya ıstemıyosan yollama destek olduk sadece
Takip etmedi ki onu enıste sonda geldi aldı yaptı dağıtımı baktım reco yokGsw 9 atar
Ben kımseye benzemem eko dm yazmayık bız bbAhahah smdi dm den yazıp durur sarı gafa
3 bin yeter Abuzer 1000 sana 1000 bana pikacuya da at bi şeyler para lazımmışNeyse çektik vuracaktim aynı maçada para lazım