- 56,692
- 16,600
- 113
Şak şak 😁😁Bıraktık be dost gecen buz yaptık herkese100 bize 96 kaldı o gece duamızı edıp tövbemizi yaptık ama arkadan 600 kopardık aldık bedelını enıstenın hakkı kelle hariç 25 cm dost herkes yiyemez
Şak şak 😁😁Bıraktık be dost gecen buz yaptık herkese100 bize 96 kaldı o gece duamızı edıp tövbemizi yaptık ama arkadan 600 kopardık aldık bedelını enıstenın hakkı kelle hariç 25 cm dost herkes yiyemez
Sen kullanıcı adı degıstın dimiEnişteliğini yapmissin işde senden de o beklenir di hacı abi
O zaman canımızı istesinYok la foto değil bilgi istiyo
Çok net konuşma enişte sonra müge anlıda felBiz alırız dost sponsor bizim alamayacagımız para yok sektörde bak bakalım eniştenin hiç şikayeti var mı
Yaa adama laf ettin bak puntoladılar 😂😂😂😂Kimliğimizi dogrulayacaklarmis aw böyle sitenin nüfusuna alacak sanki
Ver dost sende zaten sitede var bilgilerinYok la foto değil bilgi istiyo
Yok be hep cipsdikSen kullanıcı adı degıstın dimi
Kardeşim bi sus sustan anlamiyonmuBen dedim sana sıkıntıli site kimliğin belli Abuzer kömürcü
Kimliğimizi dogrulayacaklarmis aw böyle sitenin nüfusuna alacak sanki
buraya yatırılmaz ödemicek değilde bu ne kimlik istemeKimliğimizi dogrulayacaklarmis aw böyle sitenin nüfusuna alacak sanki
Ne zaman alacağımızı söylemedim alırız dedim dostÇok net konuşma enişte sonra müge anlıda fel
Yaa adama laf ettin bak puntoladılar 😂😂😂😂
Ana bi sus susu biliyonnuKardeşim bi sus sustan anlamiyonmu
ZiyaaaaYok be hep cipsdik
Canımsın 🤞🍀🥰Yok be hep cipsdik
Hacı abi site sağlama alıyor olur da 15k mızı alıp daha uğramazsa bilgileri cimer e vercek heraldeburaya yatırılmaz ödemicek değilde bu ne kimlik isteme
Kimlik doğrulama chatten tc doğum tarihi falan odur yapıyolar çoğu ilk cekımdeburaya yatırılmaz ödemicek değilde bu ne kimlik isteme
Olursa @Shellac El atar rahat da kalUmarım baska sıkıntı olmaz