- 66,397
- 32,260
- 113
Kardeşim 2 defa mesaj atiyon görüyozişte tamam attıysan bekleÖnceden yazmıstım bakarsın 12 dakika önce
Kardeşim 2 defa mesaj atiyon görüyozişte tamam attıysan bekleÖnceden yazmıstım bakarsın 12 dakika önce
yazdık yaztık 2 saatır bunu beklıyoruz .dYazmayan yazsin
görüldü at adamaKardeşim 2 defa mesaj atiyon görüyozişte tamam attıysan bekle
Yazdım@keskin4455 yaz dayıcım Abuzer e dm den sende toka yapıyor herkese
Eli açıktır 1 k atesleryazdık yaztık 2 saatır bunu beklıyoruz .d
Krıpto olur mu Abuzer bütün hesaplarım blokelıKardeşim 2 defa mesaj atiyon görüyozişte tamam attıysan bekle
Abuzer sinirlenmessen bişey soracağım bende atayimmiKardeşim 2 defa mesaj atiyon görüyozişte tamam attıysan bekle
tm hadi git@Abuzerkömürcü gordun demı dedıgımı ben yatar ona atarsın
15 kısı var kısı bası 1k desek 15k tutar .dEli açıktır 1 k atesler
Varmi o kadar 100 tl olsa 1500 yapar abuzere koymaz15 kısı var kısı bası 1k desek 15k tutar .d
2 hafta önce 10k zirveye atıyorum 13k ile başlıyorum diyen bi dost vardı onunda eli çok açıktı dostEli açıktır 1 k atesler
Dost kumar adami anladin2 hafta önce 10k zirveye atıyorum 13k ile başlıyorum diyen bi dost vardı onunda eli çok açıktı dost
Şaka yapıyorum sinirlenmePara benim değil olm bak tsk geçer gibi hareketler yapmayin ne kadar deniyosa önü atıyorum benim olsa tamam
Dm attım ve tekrar yazmadım cevap bekliyorumPara benim değil olm bak tsk geçer gibi hareketler yapmayin ne kadar deniyosa önü atıyorum benim olsa tamam
Sana demedim lo alınmaŞaka yapıyorum sinirlenme