- 11,502
- 6,089
- 113
Enişte ben unuttum paylasimi maşallah zehir gibisin nerden aklına geldi zirvebet zaten o bonusta bitti
Hesabını benmi tahmin edecem siz ne yasiyonuz abi harbiDm attım ve tekrar yazmadım cevap bekliyorum![]()
Yazdım şimdi reis payfix ıHesabını benmi tahmin edecem siz ne yasiyonuz abi harbi
Dost kizmazsan benim mesajım geldi Mi acabaHesabını benmi tahmin edecem siz ne yasiyonuz abi harbi
Enişte her şeyi hafızaya atar dost beyin bedavaEnişte ben unuttum paylasimi maşallah zehir gibisin nerden aklına geldi zirvebet zaten o bonusta bitti
Son tur kayıp yazdı hacı abiDost tamam siz karar vereceksiniz kontrol sizde ama 15k para oldu tamam parada sizin ama surda 15 kişi olsa 1500 para yapar 60 göndermişsiniz payfix kesmiş 57 kalmış sigara alsan alınmaz ben yargılamiyorum yanlış anlamayın düz Bi 100 falan olsaydı daha hoş olmaz mıydı @Abuzerkömürcü
Herkes bizmi aaa 😂Dost tamam siz karar vereceksiniz kontrol sizde ama 15k para oldu tamam parada sizin ama surda 15 kişi olsa 1500 para yapar 60 göndermişsiniz payfix kesmiş 57 kalmış sigara alsan alınmaz ben yargılamiyorum yanlış anlamayın düz Bi 100 falan olsaydı daha hoş olmaz mıydı @Abuzerkömürcü
Olsun en kötü 12bin olmuş 2bin dağıtsa 10bin kalırSon tur kayıp yazdı hacı abi
Big bas oyna 2 dk 500 yapNeyse kesenize bereket
Lan olm para benim değil diyom saba sabah beni delurtmeyin bak benim hosumami gidiyo onu göndermekDost tamam siz karar vereceksiniz kontrol sizde ama 15k para oldu tamam parada sizin ama surda 15 kişi olsa 1500 para yapar 60 göndermişsiniz payfix kesmiş 57 kalmış sigara alsan alınmaz ben yargılamiyorum yanlış anlamayın düz Bi 100 falan olsaydı daha hoş olmaz mıydı @Abuzerkömürcü
Yapacak biswy yok onlar karar veriyor isteseler atmaya bilirlerdi ama böyle olunca da garip oluyor neyseHerkes bizmi aaa 😂
E abuzere yaz 1k 1k da dagitim 10k da sponsora 3k yı sen risk etmedinOlsun en kötü 12bin olmuş 2bin dağıtsa 10bin kalır
Dostum ben sana bisey demiyorum ki sponsora diyorum ama yapacak bisey yok para bizim değil adamın istwrse 25 gönderir şenlik bisey yokLan olm para benim değil diyom saba sabah beni delurtmeyin bak benim hosumami gidiyo onu göndermek
Bende en basından berı vardım niye yollamadın kralLan olm para benim değil diyom saba sabah beni delurtmeyin bak benim hosumami gidiyo onu göndermek
Helal dost sponsor sen olsan bu kadar savunmazsınE abuzere yaz 1k 1k da dagitim 10k da sponsora 3k yı sen risk etmedin