- 11,529
- 7,055
- 113
Ben 1k dağıt demedim dostum en azından Bi 100 olurdu şimdi sigara almaya kalksak 59 60 geldi 57 olmuş para kesmişE abuzere yaz 1k 1k da dagitim 10k da sponsora 3k yı sen risk etmedin
Ben 1k dağıt demedim dostum en azından Bi 100 olurdu şimdi sigara almaya kalksak 59 60 geldi 57 olmuş para kesmişE abuzere yaz 1k 1k da dagitim 10k da sponsora 3k yı sen risk etmedin
Ben olmadığımı nerden çıkardın hacı abiHelal dost sponsor sen olsan bu kadar savunmazsın
Dost atmadın bana o kadar saat burdaydım takip ettim bende gördün@Shellac kilit reis atan atar hesabını beğenen begenmeyen sponsor olunmadığı zaman gelir görür benim ne kadar attigimi
Yanlış anlama altdan mesaj gönderiyomda anlamıyonuz ki hacı abiBen 1k dağıt demedim dostum en azından Bi 100 olurdu şimdi sigara almaya kalksak 59 60 geldi 57 olmuş para kesmiş
Vallaha ben o parayı yollarken utanırım eğriye eğri doğruya doğru 3 5 gün önce rolling yaptım kişi başı 200 250 attım 15 kişiye o miktarı yollarken bile tereddüt ettim bu parayı atsam söverler mı diye yeminleYapacak biswy yok onlar karar veriyor isteseler atmaya bilirlerdi ama böyle olunca da garip oluyor neyse
Sponsor çok cimriymis ama kesesine bereket big basa gidiyorum 100 yapqrsam sigara alırımNeyse sponsor cum bu seferlik böyle olsun bi dahakine kırmaz bzii
Biz konu açılmadan biliyoruz daha neyin ne olduğunu dost sen bak keyfineBen olmadığımı nerden çıkardın hacı abi
Şimdi atcam 100 yaparsam sigara alırımBig bas oyna 2 dk 500 yap
Lan olum atacam sıra sıra atiyom şakamisiniz olum sz@Abuzerkömürcü eyvallah boşuna takip etmisiz
Iki kisinin bildigi sır değildir hacı abi aydınlatsana bizi deBiz konu açılmadan biliyoruz daha neyin ne olduğunu dost sen bak keyfine
İnşallah istediğin olur. Slot bu belli olmazŞimdi atcam 100 yaparsam sigara alırım
Yok beni ilgilendirmez herkese para lazım herkesin kendi kumarı kendi parası dostIki kisinin bildigi sır değildir hacı abi aydınlatsana bizi de
Onu diyorum atmasa daha iyi olurdu benceYok dost para adamın isterse hiç göndermez göndermek zorunda değil ama kalkıp 15k kazanıp 10 kişiye 60 TL gönderirse bu onun ayipi olur keşke hiç atmasaydı 2 saat burdaydik
Büyük ihtimalle kayıp olur son 2 dal var birini şimdi içerim birini kalkınca gerisi Allah kerimİnşallah istediğin olur. Slot bu belli olmaz
Dost sen 40k para aldın üstüne zaten para kazanmıstın o olay farklı ama kışı sayısı az tutulup en azından 100 150 daha iyi olurdu yapacak bir şey yokVallaha ben o parayı yollarken utanırım eğriye eğri doğruya doğru 3 5 gün önce rolling yaptım kişi başı 200 250 attım 15 kişiye o miktarı yollarken bile tereddüt ettim bu parayı atsam söverler mı diye yeminle