- 11,491
- 6,082
- 113
Gerek yok kardeş yaa
tebrikler2.5 lazım bana at o zaman biraz dağıtalım herkese iskorpit
Sen uza hadi foto değiştir sıra sende senden gelene kadar yokRoll icin teşekkürler ödemeyi alalım
Vakifmi açtın dost hayırlı olsun iyi adamsinOzaman vur bı maça daha ne aticam ben aw hayır kurumumu burası kazanan al nova demiyor ama hiç
Ne pinti adamsin yav tamam vururum ben beraber kazanırız beraber kaybederiz iskorpit asabileşmeOzaman vur bı maça daha ne aticam ben aw hayır kurumumu burası kazanan al nova demiyor ama hiç
demek öle ha yazdm ekran resmini aldm senide öptüm😘Sen uza hadi foto değiştir sıra sende senden gelene kadar yok
Banane olum benim 2700 at sen ne yapiyirsan yap kalaniylaNe pinti adamsin yav tamam vururum ben beraber kazanırız beraber kaybederiz iskorpit asabileşme
Buaralar öyle oldu dost ama artık temkinli davranıyorumVakifmi açtın dost hayırlı olsun iyi adamsin
Metro ne awSus ya ben kasa bölemem ya herro ya metro
Ekli dosyayı görüntüle 516698
Alem adam görsün aga bol şanslarSus ya ben kasa bölemem ya herro ya metro
BolsansSus ya ben kasa bölemem ya herro ya metro
Bol şans cNmSus ya ben kasa bölemem ya herro ya metro
Bol sansSus ya ben kasa bölemem ya herro ya metro
Bana mı soyluyon bunu at kafası bizim bastigimiz paraları sen çekim veriyon çay yerine başka bişey içtin bu özgüven nedirSus ya ben kasa bölemem ya herro ya metro
BolsansSus ya ben kasa bölemem ya herro ya metro
Bi sen basiyon aw iskorpitBana mı soyluyon bunu at kafası bizim bastigimiz paraları sen çekim veriyon çay yerine başka bişey içtin bu özgüven nedir