- 18,514
- 10,157
- 113
Arkadaşlar yarın açık sınavın var üniversite 2 gün sürecek bende çalışmadım girerken üstümüzü arıyorlar ayagimda telefon koysam kopya cekebilirmiyim 2 tane danışman var çeksem cezası nedir hapis yazıyor gogglede
ayak kaç numara ahmetin onu soracaktım@Valenciennes reisim neye güldüm aciklarmisin lütfen
ayak kaç numara ahmetin onu soracaktım
[/QUO
43 44 dostayak kaç numara ahmetin onu soracaktım
ÇekersinArkadaşlar yarın açık sınavın var üniversite 2 gün sürecek bende çalışmadım girerken üstümüzü arıyorlar ayagimda telefon koysam kopya cekebilirmiyim 2 tane danışman var çeksem cezası nedir hapis yazıyor gogglede
Yakalanmam ins dost yakalirsam hapis cezası filan varmisÇekersin
Yakalanmazsın dost gir çekYakalanmam ins dost yakalirsam hapis cezası filan varmis
Sağ ayak sol ayaktan yarım numara büyük oluyormuş sağ ayağa koy telefonuYakalanmam ins dost yakalirsam hapis cezası filan varmis
İns dost ilgin için sagolYakalanmazsın dost gir çek
Eyw reisim tavsiyen icinSağ ayak sol ayaktan yarım numara büyük oluyormuş sağ ayağa koy telefonu
🤣🤣😂🤧ayak kaç numara ahmetin onu soracaktım
Yok reisim ons okuyup önümüze bakicikokumakta gözün yok zaten yakalan da tamamen bitsin
Açık üni sınavı ne kadar ücretİns dost ilgin için sagol
3 tane hoca var nası çekcen gir olduğu kadar yapacak bişey yok çekme kopyaArkadaşlar yarın açık sınavın var üniversite 2 gün sürecek bende çalışmadım girerken üstümüzü arıyorlar ayagimda telefon koysam kopya cekebilirmiyim 2 tane danışman var çeksem cezası nedir hapis yazıyor gogglede
😁😁 kopya çekerek mi göz açtırmazlar telefonu da sokamazsın😁 çalışmamışsın nasıl olacakYok reisim ons okuyup önümüze bakicik
Allah kerim😁😁 kopya çekerek mi göz açtırmazlar telefonu da sokamazsın😁 çalışmamışsın nasıl olacak
Öyle mi reis çıkmış mi soruyorlar ama esseki yakistiramadim sanaula eşşek zaten çıkmış sınav soruları çıkıyor git yarım saatini verde geçmiş yılların çıkmış sorularını ezberle zaten geçersin.