Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak Görevi Bıraktı

Shellac

Moderator
Yönetici
Moderatör
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
155,429
193,184
113
1708880559521.png

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak başkanlık görevini Metin Korkmaz'a devrettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Murat Sancak, "Çok değerli Adana Demirspor taraftarlar şu dakika itibarıyla başkanlığı Metin Korkmaz’a devrediyorum. Neden olduğunu sorgulamayın Öyle gerektiği için nedenini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden ricam, Metin Korkmaz'ın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin .Bana saygı duyuyorsanız ve bu takımı seviyorsanız destek verin. Daha güçlü yarınlara diyorum. Hakınızı helal edin. Allah'a emanet olun. Bu takım ligte kalacaktır merak etmeyin. Ama bu hale gelmesine sebep olanlarla birebir uğraşacağıma ve daha yüksek sesle uğraşacağıma emin olun" ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar birazdan...

Tback

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
8,817
3,955
113
Düşer ligden

mekan5959

Neredeyim diye sorma hayatın dibi ....
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,782
1,064
113
Nerden nereye birden ne oldu bu takıma hayret birşey ya bir Avrupa yapayim dedi çöktü takım Anadolu takımları Avrupa yapmasın hangi takım gitse o sezon kümeye oynuyor

TorosKaplanı

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,301
2,233
113
Herşey iyi giderken iyiydi zora girince kaç bay bay ads bekliyoruz 1.lige

Erova

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
513
135
43
Ekli dosyayı görüntüle 481493

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak başkanlık görevini Metin Korkmaz'a devrettiğini duyurdu.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Murat Sancak, "Çok değerli Adana Demirspor taraftarlar şu dakika itibarıyla başkanlığı Metin Korkmaz’a devrediyorum. Neden olduğunu sorgulamayın Öyle gerektiği için nedenini sezon sonu bir basın toplantısıyla anlatırım. Sizlerden ricam, Metin Korkmaz'ın etrafında kenetlenin ve gereken desteği verin .Bana saygı duyuyorsanız ve bu takımı seviyorsanız destek verin. Daha güçlü yarınlara diyorum. Hakınızı helal edin. Allah'a emanet olun. Bu takım ligte kalacaktır merak etmeyin. Ama bu hale gelmesine sebep olanlarla birebir uğraşacağıma ve daha yüksek sesle uğraşacağıma emin olun" ifadelerini kullandı.

Ayrıntılar birazdan...
Belhanda ile uğraş takımın anasını aglatti Galatasaray maçında 3lu çektirip kaleye şut yerine geri pas atıyordu umarım dusersiniz