- 48,575
- 53,328
- 113
Hayatin da yat gördün mü laa puahaolum senin yaptıgın kuponlara bak önce tek golden yatmasam yat kat almıstım
Hayatin da yat gördün mü laa puahaolum senin yaptıgın kuponlara bak önce tek golden yatmasam yat kat almıstım
adnan oktar hocam içerden mi devam ediyorsunMerhaba iyi günler arkadaşlar skor gelirse
İki kişi 250 TL
gördüm walla gta 5teHayatin da yat gördün mü laa puaha
Metin bunun kim olduğunu yakında çözer amaBu adnan acaba eşşekçi adnan mı
Ms böyle biterse falan olursa filan olursa bizimki hikayeye bagladiTahirin rüyası gerçekleşiyor
3-4 gol daha olur adamlar ilk 10 dakika 5 korner attı bastiriyo boyunaFarka gidecek belli ki
Reisim maşallah pek öngörülüyüz he...Beşiktaş iy 3 tane isabetli sut cekemez
İzliyorum ilk yarı böyle bitsin de arkadaş alsın parayı3-4 gol daha olur adamlar ilk 10 dakika 5 korner attı bastiriyo boyuna
Ms 62 den tavşan yaparlarMs böyle biterse falan olursa filan olursa bizimki hikayeye bagladi
La maclar harbiden alev almış normalde cuma günü maclae kısır gecerdiAdnan 45+1 uzatmada forum pencerisinde x basar oranı düşüyor
Biz masada yokuz ondandır masa bizde olsaydı kadir gecesine dönerdiLa maclar harbiden alev almış normalde cuma günü maclae kısır gecerdi
Bu holding kayyım atanmış holdinge benziyorADNAN HOLDİNG PARA DAGITCAK İLK YARI SONU
Ben korner oynayıp patlardim kesin puahaBiz masada yokuz ondandır masa bizde olsaydı kadir gecesine dönerdi
allah carpsın 31 gündür tek kupon tutmadı cepten gidip gidip duruyor :/Biz masada yokuz ondandır masa bizde olsaydı kadir gecesine dönerdi