MasallahMerhaba iyi günler arkadaşlar skor gelirse
İki kişi 250 TL
MasallahMerhaba iyi günler arkadaşlar skor gelirse
İki kişi 250 TL
Hangi siteŞimdi iki saat bekle çekim için
MasallahŞimdi iki saat bekle çekim için
Ben istemiyorum kardeşim versede kabul etmem ben goygoyuna burdayımKim onlar konuda golcu metin haylan ben varım
Kupon gelmiş dost okdr bekledin sanırŞimdi iki saat bekle çekim için
Ben kendimden bahsettimKim onlar konuda golcu metin haylan ben varım
dost gördüm bı bakayım dedim kupon tutmuş bende doğal olarak beğendim arkadaşa helal olsun iyi bı para olsa buna basilirdi yüksek miktar sen heralde konuyu başından beğendin burda 2 kişiye 250 TL demisya direk 500 u sana atsın iyi olmazmiKonu çekiliş konusu değil dost ve konuyu 5dk önce beğenmişsin kupon geleli 10dk. Olmuş çekiliş olsa listede olmıcsn mantıken 😀
Kalpler bir cüzdanlar ayrı kardeşimçekiliş bana cıkarsa benimdir @tahir1603 @Erhan2121 size cıkarsa gene benimdir benim param benim paramdır sizin paranız gene benim paramdır
Dunde aynisi ni ben yapmistim bak bugunde sen dedinBen kendimden bahsettim
Senindir para zatençekiliş bana cıkarsa benimdir @tahir1603 @Erhan2121 size cıkarsa gene benimdir benim param benim paramdır sizin paranız gene benim paramdır
🐩🐩Ben bu kurtlar sofrasindan çıkamam kardeşim hahdhd
Valla ben istemiyorum dostum sen daha isteklisin sana hayır demem istersen buyur 250 den 500 seni kurtarır belki.dost gördüm bı bakayım dedim kupon tutmuş bende doğal olarak beğendim arkadaşa helal olsun iyi bı para olsa buna basilirdi yüksek miktar sen heralde konuyu başından beğendin burda 2 kişiye 250 TL demisya direk 500 u sana atsın iyi olmazmi
Aynı teraziye bile girmezler iban atayım mı trx atayım mı diyenlerle dolu konu üzerine alınan herkese diyorumDunde aynisi ni ben yapmistim bak bugunde sen dedin
Bravooo dostum 🙏❤🦅Merhaba iyi günler arkadaşlar skor gelirse
İki kişi 250 TL
Aynen öyleBen istemiyorum kardeşim versede kabul etmem ben goygoyuna burdayım
La yok ne ibani ne hali zaten bana atsada ben almamAynı teraziye bile girmezler iban atayım mı trx atayım mı diyenlerle dolu konu üzerine alınan herkese diyorum
Başkaları diyor onlara dedim sen yamyam misin üstüne aliniyonLa yok ne ibani ne hali zaten bana atsada ben almam