- 12,398
- 6,510
- 113
Abuzer verdiği sözleri tutsun önce enişte 🤣🤣🤣Evet Abuzer yardımcı ol Ekrem kardeşimize geçenden 200 alacağımız var onu da unutma
Abuzer verdiği sözleri tutsun önce enişte 🤣🤣🤣Evet Abuzer yardımcı ol Ekrem kardeşimize geçenden 200 alacağımız var onu da unutma
Kasa bas korkmadan bas ıstedıgıneArkadaşlar herkese ulasamam kusurat 266 bı adımda atım qelirse ufakta olsa herkesi qorum?
Üstüne gidince kayıp artıyorEvet tadinda kalsın
PuhahahahahahahahahahhahzuhahahhahahaEkonun hesabı incelemeye alırlar kesin ilk defa bin üstü çekecek
Yav bırak onun yerine at 2 kişiye roll takıp eden sigortalı işçi mi oluyo atılan 3-4 kişiye geçicen para mı kazandın sankiArkadaşlar herkese ulasamam kusurat 266 bı adımda atım qelirse ufakta olsa herkesi qorum?
Beni alın 😁Puhahahahahahahahahahhahzuhahahhahaha
Çok pis qaza qeldimKasa bas korkmadan bas ıstedıgıne
Neyi goyuyon olm hadiseneArkadaşlar herkese ulasamam kusurat 266 bı adımda atım qelirse ufakta olsa herkesi qorum?
3 kişiye 100 tl olarak çekiliş yapabilirsin katılımcılar danArkadaşlar herkese ulasamam kusurat 266 bı adımda atım qelirse ufakta olsa herkesi qorum?
Bas olum basss kazancazÇok pis qaza qeldim
Enişte beni örnek gösterdigin icin tesekkurlerYav bırak onun yerine at 2 kişiye roll takıp eden sigortalı işçi mi oluyo atılan 3-4 kişiye geçicen para mı kazandın sanki
Yada devam et sen bilirsin dost3 kişiye 100 tl olarak çekiliş yapabilirsin katılımcılar dan
Olmaz kayıp ederizKasa bas bı adım daha
Çok boş yapiyon şuan bikere rol yaptirdin diye bu kadar lafa gerek yok aTariz paranı çok istiyosan ben kime ne dediysem yaptım bos lafa gerek yok bence şu konudaAbuzer verdiği sözleri tutsun önce enişte 🤣🤣🤣
Gene gelmiş kuponu paylaşmissinSapladim kusurati
Bas olum basss kazancaz
Gelirse herkesi qorcek qelmesse kimseye yok😂Sapladim kusurati