- 6,627
- 1,547
- 113
Katilim sağlayanlar arasından çekiliş olsa daha iyi olmaz mı 4 5 kişi katılan var diyelim çekiliş ile 3 kişi ortaya çıksın bence@Enişte seçecek valla 3 kişi kimse kusura bakmasın
Katilim sağlayanlar arasından çekiliş olsa daha iyi olmaz mı 4 5 kişi katılan var diyelim çekiliş ile 3 kişi ortaya çıksın bence@Enişte seçecek valla 3 kişi kimse kusura bakmasın
Maç sonuçlandı an çekim binde biraktikRoll tamam eko yeter
Tabi kendi boynuna sen mi çekecen günahını acitasyon yapmaBabalı qunahi kendi boynuna
Yasak çekilişKatilim sağlayanlar arasından çekiliş olsa daha iyi olmaz mı 4 5 kişi katılan var diyelim çekiliş ile 3 kişi ortaya çıksın bence
Sigara alcam 😁Bizede bisey düşer mi ekrem abi
Enişte alır sanaSigara alcam 😁
Bende ki bana yetmiyor kısa kalıyo AbuzerEnişte alır sana
Öle dayı yedik bitirdik en son 😂Ya bi sigara içelim dedik sayı uçmuş
Ekol
Edecek dua kalmadı tabi bir önceki maçta duaların hepsini bitirdin
Pardon apiiTabi kendi boynuna sen mi çekecen günahını acitasyon yapma
Hadi olm millet para bekliyoPardon apii
Nasıl bir roll e geldin ki dost 1000 tl nin hepsini dağıt herkes Sagol kardesım adamsın der 4 sene evvel dağıttık işte 300 yapıp 200 dağıttım biri göt yazdı bana atmadın o günden sonra enişte hiç eski enişte olmadıooo piti piti yapin kremali sepeti terazi lastik cim nastik biz role geldik trollendik dik dik dik
Kardeşim ben var miyim yoksa gidicem işimiz gücümüz varArkadaşlar öle yüklü bı miktar cekmedm kimse kusura bakmasın herkese ulaşamıyorum
Yaparlar enişte yaparlarNasıl bir roll e geldin ki dost 1000 tl nin hepsini dağıt herkes Sagol kardesım adamsın der 4 sene evvel dağıttık işte 300 yapıp 200 dağıttım biri göt yazdı bana atmadın o günden sonra enişte hiç eski enişte olmadı
Para bitti daqittim zekatı verdmNe kazandım