- 2,208
- 1,055
- 113
Tuttum
Tuttum
Vallahi billahi dayı az yürümedik zamanında atm ye bu saatlerdeAtm uzak tir adama sabah sabah görende camiden geliyor sanacak
Ben attım kayıp yaşanmasına gönlüm el vermedi birazda kalp kırdım ondan böyle bir şey yaptım 🥰Ekoya bak Merve yi koparıyor
Helal Merve onu da yedi heralde sesi çıkmıyor hain ekoBen attım kayıp yaşanmasına gönlüm el vermedi birazda kalp kırdım ondan böyle bir şey yaptım 🥰
Yok o istemedi ben yaptım biraz kavga ettik gönlüm el vermediKızdan paramı istedin lan utanmaz arlanmaz seni ben sana böyle mi öğrettim
Nereye Abuzer gecen gidiyorum dedin saat 11 e kadar buradaydıkNeyse ben gidiyom enişte balıkçı yerinde sayıyordur 50 kuruşla beklesin bu saf ta başında
Aynen kimse duymasın diye sessiz evden çıkardım çocuklar uyuduktan sonra vay.beVallahi billahi dayı az yürümedik zamanında atm ye bu saatlerde
Dayımla 2 kadeh chivas atsak daha ne anılar çıkacakAynen kimse duymasın diye sessiz evden çıkardım çocuklar uyuduktan sonra vay.be
Onuda yapacağız dost herşeyden vazgeçerim viskinize vaz geçmemDayımla 2 kadeh chivas atsak daha ne anılar çıkacak
Bol şans canım benim Uğur getirsin inşallah 🙏Gasa 200 siteyr atıp qeliom
Nova içemiyor dayı 2.kadehte yatmaya gidiyo uykum var diye haberin olsunBursaya gitdim novaya yazdım müsait olsaydı 2 kadeh içerdik
Ya hakNova içemiyor dayı 2.kadehte yatmaya gidiyo uykum var diye haberin olsun
Nerdesin Eko burda herkes seni bekliyor haber vermiyorsun korktuk yollarda biseymi oldu diye gece gece köpek falan ısırır diyeGasa 200 siteyr atıp qeliom
Vicdansız dayı bunlarAtm uzak tir adama sabah sabah görende camiden geliyor sanacak
Ayıpppp la sanaYa hak